21-11-09

Het lopen loopt lekker

Het is deze week een week met trainingen geweest dat lekker ging buiten het dipje van maandag.Ik was vertrokken voor een rondje maar na 2 km liep het nog niet soepel en toen ben ik maar terug gedraait en ben dus gestopt op 4 km.Je hebt zo van die dagen zeker.Dinsdag toch naar de club vertrokken voor de versnellingen. Het was 10 keer 300m tegen 66 sec..In het begin ging het echt zwaar maar na een paar keer liep het toch weer soepel.Nadien ben ik toch direkt naar huis gegaan.De spanning van het werk van mijn vrouw was toen nog hoog.Woensdag heb ik toch nog eens gerust en donderdag heb ik met ne gebuur (hans) toch nog een 13.5km gedaan tegen 5min/km.De training van yannick is om 7 u gedaan dus konnen we tegen 8 u vertrekken.Die dag heeft mijn vrouw bericht gekregen van het ziekenhuis dat ze mocht beginnen met de voorwaarden die we vroegen.Dus is het gedaan met thuis verpleging.Ze is nu helemaal opgelucht.Het is niet dat ze werkloos was maar teveel moeten werken als vrouw met drie zonen is geen lachertje.Als zelfstandige kun je veel verdienen door heel veel te werken. Maar het huishouden mag er niet onder lijden.Vandaag had ik nog eens met mario afgesproken want het was geen match voor yannick en dan heb ik tijd.Morgen vroeg nog een gezamelijke training van een ? km en daarna is het nog eens zondag rustdag.

18:08 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-11-09

Week met vraagtekens

Het is me toch weer een gekke week geweest.Met het lopen is het rustig geweest maar het huishouden is moeilijk zo.Mijn oudste zoon is naar lommel naar school aan het gaan maar wordt er echt te veel gepest en de school kan het probleem niet goed controleren of oplossen. Het is misschien wel niet de gemakkelijkste zoon maar in het lager ging het wel goed.Het is voor mij toch niet leuk als je zoon al weenent van school thuis komt. Deze week dus aan het denken geweest voor van school te verranderen. Als het gebeurt dan moet het onder het kerst verlof ? Het andere ding is dat mijn vrouw deze week een telefoontje gehad heeft van het ziekenhuis waar ze vroeger werkte met de vraag voor terug in het ziekenhuis te komen werken. Het momenteel druk op het werk wat ze nu doet (zelfstandige verpleegster) .Maar het is ook zo dat de groep met wie ze samen werkt mometeel door iemand anders bestuurd wordt maar dat draait vierkant en daar word ze gek van. Ze heeft ook de mogelijkheid voor zelf nen toer op te starten maar dan moet ze patienten en 1 colega mee krijgen en daar is ze bang voor dat het niet lukt ? Dus volgende week zal ze moeten beslissen.Ze zeggen soms ( geld maakt niet gelukkig ) maar als ik er genoeg zou hebben moest ze van mij niet meer gaan werken.Want zo als het nu hier draaitis het om gek van te worden. Ik heb gelukkig nog het lopen voor te ontstressen.

19:12 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-11-09

tevreden en niet tevreden

wetstrijd 7 nov
Het klinkt een beetje raar maar ik ben wel tevreden met deze tijd dat toch een pr voor mij is maar ik had graag de 38 zien staan aan de aankomst.Bij de tweede helft kreeg ik last van mijn maag en heb ik toch wat moeten vertragen.Het is niet dat mijn benen niet mee konden maar met krampen lopen ging toch niet goed.Daarna denk je dan van ,had ik moeten drinken of niet .Het is altijd makkelijk gezegt nadien van had ik dees of had ik dat maar.Met de doorgang van de vijf had ik ongeveer 18.45? En ik ben aangekomen op 39.17min .Mijn vorige pr was 39.39 ,da is niet veel trager maar toch iets.

21:36 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

01-11-09

zieke in huis

Deze week die voor bij is was het echt een epedemie in de klas van onze yannick. Onze yannick had woensdag hoge koorts en was echt futloos. De dokter had gezegt dat het de griep was maar welke griep. Zelf had ik niks maar je loopt wel met de gedachte dat je het niet overkrijgt.Na een dag was het toch al beter maar de mama was ook al aan het klagen over spierpijn. Ze is niet echt ziek geworden maar ze is toch niet in topvorm. Met het lopen gaat het weer zijn oude gewoonte .De trainingen gaan goed maar de fut is er toch eventjes zo wat uit geweest.Het is nu voor mij wel een verlengt weekend van 4 dagen maar ze zitten toch weer vol geplant.Zaterdag was ik nog even gaan werken omdat ik volgende vrijdag een halve dag verlof moet hebben voor met onze yannick op controle naar UZA in antwerpen te gaan voor zijn nieren. De vorige keer was het toch goed dus zal het deze keer bijna herstelt zijn denk ik . zaterdag na de middag was het op de bowling voor onze Marnick verjaardags feestje. Na het feestje was het weeral 7 u en hij had nog een kadootje gekregen voor in elkaar te puzzelen. Er staat dan een leeftijd van 8+ op en zelf heb je er dan bijna 2 uurs werk mee voor dat. Vandaag had ik afgeproken met de mario maar zijn blaar speelt letterlijk met zijn voeten en kon vandaag niet goed lopen. Mario had met wendy ook afgesproken en dan hebben we maar bij wendy afgesproken. Het was weer een gezellig loopje van ongeveer 14 km samen met benny en wendy. We hebben ze rustig gelopen tegen 5.30 .Vandaag gaan we ook nog naar een toneel in antwerpen maar ik en cedric niet wij gaan naar metropolis. Morgen is het ne rare dag voor onze Yannick .Ik heb hem ingeschreven voor misschien mee te doen met de film met urbanus. Het zijn nog maar preselekcies. Het is maar 1 op de 1000 dat het gaat lukken misschien maar we proberen maar. morgen moeten we naar lier voor de test.Dinsdag ga ik nog eens zien voor nieuwe zolen of schoenen ergens in nederland. Het lijkt mij ne grote winkel maar we gaan maar eens zien. 

10:19 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

25-10-09

rustige week

Deze week niet alle dagen gelopen maar toch een beetje op de snelheid gelopen en getest.Maandag heb ik thuis een kleine twaalf gedaan samen met den hans die in eindhoven ook goed gelopen heeft (2.57u dacht ik).Hij was wel echt heel stijf geweest nadien.Dinsdag heb ik gerust en woensdag en donderdag loop ik als de zonen moeten trainen voor de voetbal.Donderdag heb ik de eerste 5 km eens gaas gegeven en met 1 km van 3.58. Ik wilde toch eens weten of de snelheid er nog in zit maar het valt toch nog tegen.Gisteren ook mijn rondje van 12 thuis afgewerkt en de voorlaatste nog eens alles gegeven 3.49 .Het is al snel maar zo 10 km dat zie ik nog niet zitten. Nu vertrek ik met mario voor ook een 12 maar hij mag het tempo bepalen. We zien wel.Nadien gaan we eens zwemmen met de kinderen en mario ook .Hopelijk is er niet te veel volk dat we eens kunnen door zwemmen. Ik zelf zal toch een kleine 2 km proberen te doen maar we zien wel.

06:22 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

17-10-09

Eerste meters na ....

Het is weeral bijna een week geleden dat ik nog gelopen heb en ik ben vandaag voor de eerste keer nog eens gaan lopen.Het ging in het begin zo soepel dat ik weer veel te snel liep.Het was toch zalig met een lekker weertje.ik heb er een kleine 10 gedaan en km 2 en 3 was tegen 4.25. Ik heb er daarna maar de rem op gezet want da is ook weer niet goed.De rest was toch ook nog tegen 4.45 maar het ging zo lekker.De afgelope week toch 3 dagen echt stijf geweest. Het is toch ne mooie pr voor mij en een revanche van het jaar 2005. Toen zat ik ook goed en had ik ook testen gedaan en zou ik 3u05 halen. Toen Was ik vertrokken met lichte pijn in mijn bovenbil en ik dacht dat zal wel overgaan dacht ik.Toen ben ik moeten stoppen van de pijn na 3 km. Ik heb toen bijna staan wenen.Maar na vorig weekend doet het mij terug deugt Dat ik het nog kan.Nu ga ik nog eens proberen van mijne tijd op de 10 km bij te schaven.De tijd van mario is iets van 38 min en een beetje dus dat zal mijn streef doel worden in mol op het zilvermeer.Ik hoop dat de stramme dan terug goed zitten.Voor die gene die in amsterdam lopen veel succes nog.

20:09 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

12-10-09

marathon eindhoven

Het zit er weeral op en met een groot succes voor mij. 3.05.34 u en dat is voor mij toch bijna 5 min sneller dan mijne vorige best tijd en voor mario een iets minder goed gevoel misschien dat ik zijne best tijd ook geklopt heb.Ik heb toch ne marathon gehad anders dan in rotterdam.Ik heb ze allebij gelopen met het oog op de hardslag.Ik ben vertrokken allebij met een hardslag niet boven de 150. Deze in eindhoven ging natuurlijk wel sneller (beter getraint).De tweede helft van rotterdam waren de benen nog losser dan nu.Ik heb nog kunnen versnellen in rotterdam met goeie benen. In eindhoven was de kracht zogoed als op en heb ik zo ongeveer blijven lopen ook al ging de hardslag niet boven de 160. Ik had wel iemand met de fiets voor drank maar die kon na 30 km niet meer mee dus zat ik zonder mijne drank op de moeilijkste kilometers. Ik heb dan maar op de drank van de marathon zelf overgegaan. Had ik mijne drank tot de laatste meters gehad dan had ik misschien nog beter gelopen? al bij al ben ik zeer tevreden. En aan al de andere bloggers ook ne proficiat voor hun prestasies.

 

marathon eindhoven

 

 

 

20:45 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |