31-01-10

kilometers

Ik heb deze week toch een beetje afgezien van de kilometers.Het ligt ook een beetje aan de nieuwe zolen die nog niet optimaal zijn.Ze zeggen wel dat het nog moet wennen maar de pijn op achiles word toch groter.Na de training van woensdag was het nog redelijk maar na de training van vrijdag heb ik de oude terug genomen.Dus deze week heb ik dinsdag een 12 km gedaan tegen 4.30/4.45min/km .Dat ging lekker die dag en woensdag heb ik het dan wat rustiger gedaan tegen 5.00/5.15min/km. Ik probeer niet echt versnellingen te doen om dat ik elke keer weer iets aan de hand krijg aan mijn voeten. De kilometers probeer ik toch op te drijven en dat is meestal genoeg voor mij  om een redelijke marathon te lopen.Vrijdag heb ik er dan ook 11 km gedaan rond de 5.00. Het weekend heb ik nog eens samen met mijne maat gelopen en dat was zaterdag een 16 km met er een reeks versnellingen van 1 km tegen een 4.20min/km gemiddelt. De training was toch weer leuker dan die van door de week. Ook al zaten er versnellingen tussen we hebben het altijd kunnen uitleggen over koetjes en kalfjes. Zondag waren we met zen drietjes .Wendy was natuurlijk ook weer paraat. We hebben er vandaag ook weer een 16 km gedaan maar dan tegen 5.30.Ik vond dat snel genoeg met al die sneeuw die er weeral lag. Mijn voeten kregen op laatst toch weer een slecht gevoel maar het ging nog net. Ik liep alsof dat er onder mijne voet gewicht hing en vooral onder mijn tenen. De sneeuw is wel mooi maar voor mij mag het nu wel eens stoppen. Deze week sluit ik dus af met 67 km op 5 dagen.Deze middag eerst nog eens mosselen gaan eten op de voetbal van de zonen en dan voor de tv voor het wk veldrijden.Voor die mannen was het al even moeilijk voor recht te blijven als voor ons met het lopen. Na het wk zijn we nog eens een mooie wandelijk gaan doen door de sneeuw.Wat heb ik toch nog eens onder vuur gelegen met sneeuwballen. Ik tegen 3 zonen. Amai ze.We hebben toch een 7 km afgelegd. Het is ook een beetje nodig voor de vakantie die we geboekt hebben .Het zal dit jaar een 11 dagen oostenrijk worden met veel wandelen. Nog ne goeie nachtrust en de werkweek begint weeral.

20:37 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

24-01-10

weekverslagje

Het is toch weer al een week geleden dat ik nog eens wat schreef.Ik ben niet zo snel  in het tip werk dus ik moet wel een half uur tijd hebben.Het lopen heb ik deze week terug weer op het oude ritme gezet en heb toch weer een 55 km gedaan het is nog niet heel veel maar toch.Vorig weekend was het zaterdag en zondag lopen en heb ik maandag maar rustdag genomen.Dinsdag en woensdag heb ik er gewoon een twaaf gelopen rond de 5 min /km. Ik loop ze meestal gewoon op gevoel. Dat wil zeggen als ik niet fris ben loop ik tegen 5.15 en als ik goed ben loop ik tegen 4.45. Het is wel niet echt een loop schema maar ik ga nog altijd naar de kine en die zegt dat ik toch nog niet versnellingen mag doen.Wat is dan het beste.Ik probeer zoveel mogelijk kilometers te doen voor de marathon en de snelheid zal zo wel een beetje komen.Vorig jaar in Rotterdam had ik ook geen snelheid voor ogen en toch liep ik nog 3.12u.De volgende in utrecht zal niet voor een pr gaan denk ik maar dat hoeft ook niet altijd. donderdag en vrijdag ging het niet voor te lopen maar zaterdag en zondag natuurlijk wel.Zaterdag was het weer een 12 tegen een 4.50 ongeveer en zondag was het natuurlijk ons weekelijkse lange babbel loop met mario.Het waren er toch weer een 16 km die vandaag goed gingen.De meeste zullen dat stuk wel op de blog van de mario lezen denk ik.

17:11 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-01-10

terug normaal trainen

Deze week toch weer een paar keer gelopen en het gaat redelijk.Het tempo van vorig jaar is momenteel nog ver weg en mijn gewicht is er momenteel ook niet op verbeterd. Het is te hopen dat de blessure ook weg blijft.Dinsdag heb ik er 12 km gedaan tegen 5min/km.Het ging goed maar de hartslag lag toch nog hoog voor mij.Hij mag voor mij niet boven de 150 gaan op de marathon de eerste helft.Donderdag ging het nog een stuk slechter.Het was net of ik gisteren een wedstrijd gelopen had.Ik had er toen maar een kleine 8 gedaan met moeite.Vandaag had ik met mario afgespoken om 7 u voor een training.Na een goeie nachtrust was ik er toch weer klaar voor.Het was een training met stukken van 500 meter tegen een kleine 4.30min/km.Het ging me eigenlijk goed.Morgen doen we weer een langere training van 16 km tegen 5.30/km en weer met zen 4.

15:31 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

10-01-10

s o s piet

Ik heb toch echt eens computer les nodig denk ik.Ik leer elke dag wel bij maar voor alleer ik alles door heb hoe het moet ,amai zene.Het is toch weer gelukt voor in te loggen.Ik denk dat ik ne weet wat ik verkeerd deet.De afgelopen weken is het met het lopen echt heel rustig geweest.Ik probeer elke zondag met de mario onze training te doen.Ik heb dus vandaag een 16,5 km gedaan tegen ongeveer 5.30 denk ik en dat op een besneeuwde ondergrond.Dit is voor mij toch eens echt genieten.Ik heb ook 14 dagen kerst verlof gehad maar mijn vrouw niet en ik heb toen eigenlijk al die dagen moeten (babysitten) .Het zijn wel geen babys meer maar met die drie jongens iets doen is echt een ramp .Het zijn dan bij mij ook echte saaie dagen geweest.Alleen met de dagen dat we moesten gaan eten bij ouders en schoonouders dan was het toch leuk en vooral bij mijn schoonouders.We hebben ook nog eens kleinbeetje gepraat over de vakantie (zomer 2010) die we eens samen met schoonzus en haar gezin eens gaan doen .Het word 11 dagen oostenrijk waar we eens veel gaan wandelen.Het zal voor mijn vrouw ook een echte training worden denk ik.Het is nog lang maar ik verheug me er toch al op.De overgang van oud naar nieuwjaar hebben we gewoon thuis met zen 5 gedaan Heel rustig en simpel.Ik hoop voor volgend jaar toch iets anders .Hou of met wie staat nog niet vast maar op deze manier vind ik maar niks.Dat is ook nog heel ver weg maar je denkt er soms toch aan.Met het lopen heb ik me ook al ingeschreven voor utrecht maar deze keer zal ik toch met het logo van de club lopen.Ik heb me ingescheven via de club en ik ga met de bus van de club mee.Ik vind het moeilijk om met de club mee te reizen en dan met een truitje van de bloggers te lopen.Dat het dit jaar zo snel zal gaan als vorig jaar dat weet ik nog niet. Ik heb ondertussen ook weer een ander klein probleempje met het lopen dat het trainen weer afremd.Een klein blaartje door geprikt en dan een grote ontsteking er op.Zo heb ik het nog nooit meegemaakt.Het is nu aan de betere hand maar toch weer een week niet gelopen .Ik zal nog veel mogen inhalen op de mario als we in utrecht samen willen vertrekken.De beste periode voor te lopen vind ik toch de lente en de herfst.

11:19 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-12-09

filmpje

Het is al even geleden dat de marathon van eindhoven is geweest maar mijn broer zijn hobby is een beetje filmen.Als je het wil bekijken heb je hier onder de link.Het lopen is momenteel heel stilletjes.We zullen maar denken voor de battery goed op te laden voor volgend jaar.Voor de rest nog prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

 

http://vimeo.com/8372354

12:07 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

19-12-09

terug van weg geweest

Het is onder tussen weer eventjes geleden dat ik nog schreef.Het is niet dat ik op vakantie geweest ben maar ik heb toch veel aan mijn hooft gehad .Onder tussen een nieuwe pc aangeschaft en voor alles terug op de nieuwe te zetten ben je toch al eventjes bezeg voor ne doe het zelver. De laatste dagen ook last gehad voor in te loggen maar het is toch weer gelukt. Ik heb op de site van skynet het probleem door gestuurd en ne dag later ging het weer. Raar maar ja.Vorige vrijdag toch weer naar Koen wouters gaan luisteren en kijken waar het toch weer ne goei concert was .Het is voor ons toch weer de derde keer dat we VIP gaan. Het eten was toch weer genoeg en drank ook. De zit plaatsen waren natuurlijk weer iedeaal maar dit jaar was het voor iedereen goed denk want koen en kris liepen overal.Er was een ding waar we eventjes van verschoten en dat was dat er ineens 2 van securitie naast ons stonden en die namen een ouder koppel mee net voor de pauze.Ik dacht amai wat hebben die gedaan.Maar even later zag ik jos van oosterwijk zitten vlak er achter en nog andere met een rare paske aan gespeet.Dus onze frank of euro viel.Dat waren de ouders van koen en kris die met de securetie mee gingen.Het was toch niet dat ze anders deden dan andere mensen.Het is toch weer voor herhaling vatbaar maar als koppel alleen is de vip goed maar met ne groep is het achteraf toch leuker denk.Rond 2 u waren we terug thuis.

De rapporten hebben we ook gaan halen donderdag in het lager van de kleinste 2.Die hebben het allebij goed gedaan .Ze hadden net geen 80 % .De grootste die zal na nieuwjaar opnieuw in mol beginnen en hopelijk wel fatsoenlijk.

Het lopen op zich is momenteel een flop. Ik zit met een overbelasting onder mijne voet die maar niet weg wil gaan.Ik heb nu ondertussen 3 keer naar de kine geweest waar hij mij veel pijn heeft bezorgd. Met het lopen is het niet echt pijnlijk maar goed toch ook niet denk ik.Ik probeer toch elke zondag een toerke te doen met mario voor de gezelligheid en een goei gevoel nadien. Morgen vroeg ga ik het toch nog eens proberen maar de weersvoorspellingen zijn niet al te goed zeggen ze. Ik zal me goed in duffelen en dan zal dat wel gaan denk ik.We zullen misschien als twee sneeuwmannen terug aan komen. Misschien leuke foto? De korte wedstrijden hou ik momenteel voor bekeken en ik hoop in utrecht terug in vorm te zijn.

14:20 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

28-11-09

PC om zeep

Gelukkig hebben we nog ne laptop.De laatste weken al een paar keer de pc binnen gedaan voor te repareren maar het lukt hen niet echt voor hem te maken.Ik zal hem maar afschrijven en ne nieuwe kiezen denk ik.Deze die ik van den aldi had heb ik nu een 5 jaar ongeveer gehad .Het is moeilijk te zeggen of dat oud is of niet. Het was ook mijne eerste dus ik kan nog niet echt vergelijken. Deze week stond er weer eene in den aldi te koop dus ik dacht ,ik zal eens gaan zien maar ik kwam te laat .Ze waren allemaal uitverkocht en dat in drie aldi winkels.Waar moet je nu op letten voor ne nieuwe? Je hebt zoveel soorten en welk is een goei merk? Nu nog veel nadenken.

 

Het lopen is deze week toch weer een beetje een fiasco.Na vorig weekend begon ik onder mijne voet iets irietans te voelen en na de training die ik woensdag gedaan heb begon het met lichte pijn. Ik ben dan maar met voltaren begonnen voor die ontsteking weg te krijgen en heb tot vandaag niet meer gelopen. Ik heb zelfs op het werk die pees soms gevoeld en vooral met op ne ladder te kruipen.Maar morgen ga ik toch nog eens een toerke doen met de mario .Het is bij mij toch 1 keer per week eens nodig voor te ontstressen met een ochtent loopje .Dan kunnen we nog eens lekker wat bij babbelen. De kerstmannenloop in antwerpen zal voor mij niet goed gaan want dan juist staat de vrouw met de late te werken maar het is wel het enige weekend in december.In leuven hoop ik toch te kunnen lopen als de voet goed geneest.

18:46 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |