07-03-10

zalige 32 km

Gisteren heb ik toch nog een 16 km met lange versnellingen. Ik wilde het eerst met mario doen maar de babysit was niet vrij en heb ik eerst de kinderen moeten klaarmaken en ben daarna vertrokken. Ze hebben dus natuurlijk wel eventjes alleen gezeten maar voor het ontbijt alleen is het wel niet echt verantwoord.Anders staat de keuken onderste boven. 

Vandaag dus nog eens een lange training van 32 km tegen 5.24 gemiddeld. Ik had nog eens nagedacht voor een andere ronde. Het is op die afstand wel mogelijk voor iets heel anders. We zijn dus vertrokken richting de blauwe kei en dan dadelijk de pad richting de melottepad maar in de plaats van de korte weg terug zijn we de andere kant op gelopen zo dat we in postel uit kwamen. Daarna nog ne mooie wandel of fiets route opgelopen richting Retie waar we aan het familie stand uit kwamen. In Retie door de villa wijk gelopen waar ook tom boonen zijn nu ouders wonen. Vroeger was het in balen. Van Retie naar witgoor langs het campina strand en zo terug richting zilvermeer en naar huis. We hebben dus 3 gemeentes gezien  met 1 training en in postel hebben we wel 3 groepjes van herten gezien in de mooie natuur. Ik vond het echt een zalige omloop met weer een mooie zon die we gemist hebben in hasselt. Het was weer een week van vele kilometers ongeveer 107 km.

13:20 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-03-10

hasselt

Het is toch weer meegevallen in hasselt ook al was het stormweer.Het verslag hat ik al getipt maar ik kreeg het niet gepost en ik zal het nog maar eens proberen.De rit naar ginder was samen met mario en wendy. Ik was de taxi van dienst en heb ze eerst gaan op pikken en zo bij mario om half 1 te vertrekken. Onderwegen al veel regen tegen gekomen en dan denk je,gaan we daar door lopen. Ginder aangekomen eerst de nummers gaan halen en dan nog eventjes wachten binnen want anders zijn we nog onderkoelt voor we beginnen. Iets voor de start ons volledig klaar maken en nog wat opwarmen. Het moment van de start was het gelukkig eventjes droog. De start was gelukkig wind af dus kon ik me een beetje sparen voor op laatst. Ik heb me dan ook een beetje ingehouden maar toch liep ik nog tegen 4.10 en ik heb dat blijven aan houden op een paar kilometers na .Er waren er 2 van 4.16 en nog een paar iets sneller. Ik had een tijd van 41.53 .Het is geen top tijd voor mij maar goed genoeg met zulk weer. Deze weer ben ik nog eens meer km aan het doen .Maandag 20 km gisteren een 13 en vandaag ook 12 .Morgen ook zeker nog en zondag de eerste 30 km . Zaterdag zal ik het thuis zelf doen ook omwille van de voetbal.

21:07 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

27-02-10

wat een wwwwwwwind

Het is weer een rare week geweest.Vorige zondag met Mario Wendy en Wim een duurloopje van 20 km gedaan en dat ging redelijk goed.maandag ook nog een 12 tegen het algekende tempo ( 5.00min/km) .Dinsdag was het weer zo nat en ik ben op het werk (bouw) wel een paar keer trap op en af moeten gaan dat ik al moe was voor ik zou gaan lopen.Dus die dag niks.Woesdag had mijn vrouw nog eens late en ben dan maar een 40 min eventjes gaan lopen.Dit heb ik nog eens tegen een tempo geprobeerd voor deze zaterdag.De eerste tegen 5.00 en dan rustig versnelt. 4.30/ 4.20/ 4.15/ 4.10 /4.13/4.13 en dan weer 5.00. Het tempo van 4.15 volhouden zal toch zwaar zijn en nu toch zeker met de wind die ze voorspelden. Donderdag heb ik weer moeten passen omwille van werkende vrouw. Het is voor mij toch beter iets meer te rusten anders wordt de pijn in de gewrichten te erg voor mij.Ik ben de afgelope weken weer naar een dokter aan het gaan (specialist) en vooralleer alles tegoei bekeken is,amai.Dus deze week een botscan laten nemen van kop tot teen. Het is pas volgende week vrijdag dat ik de uitslag weet.Ik blijf toch lopen met de nodige medicatie.Zoals ik me de laatste weken gevoeld heb denk ik soms van nog een jaar of 2 en ik zal het moeten opgeven het lang lopen.Dan kan ik me misschien meer op de 10 km gaan lopen of??? .We zien wel. Utrecht staat toch nog altijd op mijn programa en ik zal echt moeten plat liggen vooralleer ik op geef. Gisteren toch weer een 16 km gedaan met een goei gevoel. Het zal morgen niet echt top worden maar dat hoeft voor mij niet. Als we maar niet in de gracht geblazen worden.Het zal voor iedereen even zwaar zijn . tot in hasselt

20:48 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-02-10

Geen goeie week

Het is deze week niet echt goed geweest.Ik heb wel gelopen maar met een gevoel soms dat ik al 35 km gedaan heb en eigenlijk maar 5 km.Dinsdag is mijn vrouw dan onder haar werk naar huis gekomen met 39.5 graden.Die zelfde dag nog naar den dokter geweest en zwaar pillen gekregen voor de keelonsteking.Het is wel echt hevig op gekomen want maandag klaagde ze nog niet.De dagen nadien werden mijn benen echt slecht en ze voelde niet goed aan.Dinsdag op de vabco nog eens gaan lopen en het was een stevige training.Woensdag ging het echt niet,ik ben wel vertrokken maar na 4 km heb ik het opgegeven.Donderdag heb ik toch doorgebeten maar het was net of ik een blok aan mijn been had.Vrijdag toch maar gerust en vandaag smorgens alleen een 13 km tegen 5.00/5.10.Het ging wel maar niet echt soepel.Ik ga wat meer vitamienen moeten bij pakken denk ik.Morgen gaan we weer met mario en companie vertrekken voor een 20 km.Ik hoop dat het beter gaat als vandaag. 

16:39 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-02-10

geweldig

Het is vandaag toch ne geweldige dag.Ik had een vermoeden dat mijn vrouwke iets vanplan was maar wat wist ik niet.Zoals gewoonlijk begint mijn dag zondag met een lang duurloopje met mario en tegenwoordig ook met wendy en soms benny en nu ook de wim.We waren vandaag vertrokken met 4 voor een 22 km tegen 5.30. In het begin was het een beetje zoeken voor het tempo maar het lukte toch rederlijk goed, als je niet op 5 sec kijkt.We waren om 7 u vertrokken en waren rond 9 u terug en dat moest zo een beetje uitkomen voor de verrassing van mijn vrouwtje.De mario wist ook van de verrassing af en hij zei nog dat ik toch best nog voor een bloemetje zou gaan voor tijd te rekken.Hij heeft goed kunne zwijgen.Het lopen op zich ging vandaag lekker ,wel met voltaren maar de ontsteking moet weg en de trainingen wil ik blijven doen.Toen ik bij de mario ben vertrokken ben ik dus maar naar de bloemmist gegaan en toen in binnen ging waren er nog twee voor mij.toen dacht ik , amai nu gaat ze denken waar ik blijf maar dat was de bedoeling. na een kleinigheidje gekozen te hebben naar huis gereden en om 9 u30 was ik toch thuis en de kinderen stonden te wachten in de varanda op mij en ik moest mijn ogen dicht doen voor binnen te komen en toen ik binne was en ogen open deet  stond er een groot ontbijt op tafel met zelfs een fles cava er bij.Ik dan met mijn klein bloempotje de tafel extra versiert en we konden gaan brunchen.Dat het juist geschreven is weet ik niet maar ja.Toch eerst vlug een douchke en dan hmmmm lekker.Dat smaakt na 22 km. 

11:40 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

13-02-10

morgen vallentijn

morgen is het vallentijn en ik heb zelf eigenlijk niks in petto.Ik heb nu wel iets gehoord dat mijn vrouwke iets van plan is maar wat.Het is misschien wel de bedoeling dat de man iets doet maar wat kan je ze geven als ze alles al heeft ? . Morgen word het voor de eerste keer dit jaar met het lopen dat we boven de 20 km gaan.Vandaag heb ik met de mario toch weer een 10 km gedaan waarvan 7 km tegen 4.30 .Het ging toch goed met het gevoel van de voeten en de benen hadden toch het gevoel dat ik getraint had.Het is ook omdat ik gisteren avond een training van 16km gedaan heb tegen 4.55 gemiddeld. Morgen een 22 km ,dan is dat samen op 3 dagen 48 km. In de week was het iets minder maar alles samen is het toch 80 km .Maandag een 12 dinsdag een 12 en woesdag op 8km gestopt omwille van een grote sneeuwbui.Op een half uur tijd lag er ongeveer een 4 cm.Donderdag toch ne rustdag ingevoegd want met die sneeuw zag ik het toch weer niet zitten.Het is toch weer een redelijke week geweest.Wat het morgen gaat worden na 22 km dat zien we wel.

14:36 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-02-10

op hoop van zegen

Het is me toch weer een rare week geweest.Ik heb ondertussen mijn zolen toch weer iets laten aanpassen maar het lukt niet al te best voor een goei gevoel.Vorige dinsdag heb ik thuis rondjes van 1.5 km aan het doen geweest omwille van de resterende sneeuw bulten.Het was op de fietspad niet te doen.Ik heb deze week met een oude en een nieuwe zool gelopen want de pees voelde niet goed aan.Gisteren ze nog eens laten aanpassen maar toch weer wennen. Gisteren na de aanpassing nog eens gaan lopen maar vandaag toch weer geen goei gevoel.Onze cedric moest daarnet nog gaan voetballen in vorst laakdal en dat is vlak bij ren sport.Die winkel is zondag voormiddag ook open en ben dan toch nog maar eens gaan schoenen zoeken.Ik heb eerst die gene die ik heb getest op de loopband en geluisterd naar hun mening.Zij vonden die te zacht voor mij.Andere geprobeert en getest en hopelijk een goeie keuze gemaakt.Vandaag ga ik toch eens een rustdag houden.De uithouding en hartslag zitten terug op het oude .Het aantal km deze week is dinsdag 10 woensdag 16 vrijdag 12 en zaterdag 12.Het is iets minder maar beter iets minder dan volledig out liggen.Het zal in utrecht gene PR zijn maar dat hoeft niet voor mij. Dit was eens een weekend zonder mario en dat is toch raar.Het kwam voor mij eigenlijk beter uit want vrouw die moest werken met de vroege plus moest ik om 8u15 al vertrekken voor de voetbal.op hoop van zegen met de andere schoenen.

14:42 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |