15-10-10

laat verslag van Eindhoven

Ik heb toch nog eens een gaatje gevonden voor wat bij te schrijven. Vorig weekend was het marathon eindhoven waar we echt een weekend van gemaakt hebben. Zaterdag rond 9 u vertrokken zo dat ze ( ze= mijn vrouw) heel de dag had voor te shoppen. Het heeft mijne portomonee toch weer wat platter gemaakt. S'avonds was het dan met de bloggers buffet om 19 u in het hotel. Het was toch weer gezellig voor mekaar nog eens terug te zien. Zondag was het dan de dag voor de lopers en zoals gewoonlijk zit ik dan weer vol stres voor de marathon. Ik vraag me soms af wat moet ik nog eten en hoeveel ? Een uur voor de start heb ik wel 3 keer moeten pissen en nog veel ook . Ben ik daardoor vroegen uitgedroogt ? Moet ik misschien meer zouten binnen doen ,ze zeggen toch dat da vocht op houd. Ik weet het niet goed. 

In het startvak stonden we met de club echt bij elkaar,ik denk toch met een man of 7. De eerste kilometers liepen echt goed en zalig zonder pijn. Voor we halfweg waren ging de mario al van achter lopen en dat is toch niet zijn gewoonte. Ik wist toen niet goed wat ik moest doen, er bij blijven of verder lopen.Het ging toen nog goed met mij. Ik heb nog geroepen en hij zij ga maar dus ben ik maar bij heidi gebleven zolang het ging. Na 25 km begon ik toch al iets te voelen in de benen dat niet goed was. Ik heb het nog kunnen volhouden tot 35 km en toen heb ik echt moeten vertragen. toen waren het nog 7 moeilijke kilometers. Ik ben toch nog aangekomen op 3u.09.35 .Voor vele is dat toch ne mooie tijd maar het is toch 4 min trager dan vorig jaar. Als ik de tussen tijden vergelijk dan zat ik tot km 30 op de zelfde tussen tijd. 4 min trager op 12 km is toch niet goed maar ja.Ik heb wel geen goeie voorberieding gedaan als andere jaren. Na de marathon me vlug gaan wassen en dan naar de halve marathon gaan zien voor peggy en greet.Het was toch weer erg druk voor een plaatsje te vinden.Na dat ze gepasseert waren vlug naar de aankomst (vlug als een eend) .We waren ze toch voor en met een eindtijd van ongeveer 2u05 heeft peggy het toch weer goed gedaan. Greet was 2 min later maar toch goed uitgelopen met de warmte. We wilde ook nog Kaat zien maar die was net voorbij waar we op het parcour gingen.Die heeft het ook gehaald en met een tijd van 2u30 ongeveer en dat voor haar eerste. Na de marathon nog eerst goed gaan eten want dat had ik echt nodig. Ik was echt leeeeg. Het was toch weer de moeite niet voor de PR maar voor de sfeer.

Nu is het al vrijdag en ik heb nog niet gelopen,het zou wel gaan maar niet echt los.Zondag om 7u gaan we terug ons loopje doen samen met mario zonder stres.

 

22:13 Gepost door stefkerun1 | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Een paar maand terug was het nog zo onwaarschijnlijk dat je een marathon zou lopen, en nu heb je het toch maar weer gedaan, toch een proficiat hoor!! Ik zit dit weekend aan de zee, misschie kan ik volgend weekend nog wel eens afkomen voor het zondagse loopje! Groetjes

Gepost door: Wendy | 16-10-10

De commentaren zijn gesloten.