01-08-10

druk verlof

Het is weeral eventjes geleden dat ik nog eens op de blog geweest ben. Het lopen begint terug zijn oude tempo te vinden en hopen dat ik het zo kan houden. In het verlof toch al een paar keer met mario gaan trainen en ook nog eens naar de club geweest . Ik heb onder mijne vakantie harder gewerkt dan dat ik ga werken. Het achterste stuk van de tuin wordt helemaal omgegraven. De bedoeling is dat het zwembad tegen het voorjaar af is . Dus heb ik nog veel werk na het werk en het lopen. Vakantie heb ik in augustus nog voor een  11 dagen naar oostenrijk te gaan. Het zal een beetje een hoogte stage zijn. s'morgens voor het ontbijt een zwemtraining voor terug te kunnen zwemmen voor de triatlon. Na een goei ontbijt zal het een stevige wandeling worden in de bergen. Daarna zal het nog wat spelen worden met de kinderen in het zwembad. S'avonds word het lekker tafelen met de nodige wijn of andere drank. Het zal normaal wel goed zijn voor een 4 plus hotel .Juist geen 5 sterren.

Op zondag 5 september is er een triatlon in balen nu die eigenlijk op het zilveermeer door gaat maar nu in balen wegens werken. Ik ben onder het verlof een  2 keer gaan fietsen . De eerste keer was ik met een neef geweest die niet veel fietste dus kon ik wel volgen een hebben we een goei 60km tegen een klein 28 km/u . Dat ging redelijk goed en  een 14 dagen later nog eens geweest met een andere neef geweest die soms met de wielertoeristen mee fietst .Toen had ik er een goei 90 km gedaan tegen een kleine 30km/u,toen was mijne naftbak wel echt leeg. Als ik dan aan vroeger denk dan is dat toch maar traag. Als ik op die 20 km op de triatlon een 35km/u haal ben ik tevreden. Toen ik 20 jaar was heb ik dat ook eens gedaan en toen haalde ik 40km/u op 27 km. Maar toen kon ik niet lopen en liepen ze mij 1 voor 1 voorbij waarbij ik bijna 20 plaatsen naar achteren schoof.Ik verheug me er al op. 19 september ga ik dan naar de ardennen voor te lopen en kayak. 10/10 In eindhoven ben ik er ook bij maar wat ik ga lopen weet ik nog niet. Ik zal die zaterdag inschrijven. Het kost wel iets meer maar ik weet niet of alles goed blijft gaan.

16:35 Gepost door stefkerun1 | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Veel plezier in Oostenrijk!!! Dat zwembad komt wel in orde, op uw gemakske verder doen hé, en anders de drie zonen mee aant werk zetten.

Gepost door: wendy | 01-08-10

De commentaren zijn gesloten.