27-04-10

slecht bezig

Ik ben nu al 3 weken aan het rusten wat voor mij een hele opgave is maar voor sommige heel gemakkelijk. Vorige zondag wilde ik me nog eens goed moe maken na al dat rusten want ik heb een goei en goedkoop mountenbike overgekocht van mijne baas. Ik heb nog ne buurman die ook veel fietst dus ik heb eens afgespoken om samen met hem te gaan . Wij hadden dus zondag om 7u30 afgespoken voor naar aarschot te gaan. Met nog een paar vrienden van hem waren we rond 9 u ginder. Het parkoor hier is toch redelijk heuvelachtig. Met het vertrek ging het nog rustig en plat maar toen begonnen de bergen ,amai. Ik heb toch een goei conditie maar dit is toch ook niet niks. Ik kon ze tussen de bomen echt niet volgen. Hoe snel dat die tussen die bomen rijden .Tot km 30 ging het redelijk goed maar toen kwam ik een boomstonkje tegen op de verkeerde plaats. Het was juist na ne bocht .Ik reed met mijn voorste wiel naast de stronk maar met mijn achterste wiel er tegen en zo vloog mijn achterste omhoog en daar lag ik onder de fiets met veel schaafwondjes en nu blauwe plekken .Ik ben nog verder gereden maar de goesting was nu wel over. Als ik me daar zag liggen heb ik nog veel geluk gehad dat ik niet meer had. Ik hoop dat ik vlug terug kan lopen want dat is toch een sport dat me beter licht.

20:51 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

11-04-10

blessure

Ik ben nu een week op rust met het lopen maar de pijn die ik kreeg tijdens de marathon heb ik nog altijd. Het lopen zal ik toch even moeten laten maar hoelang? We zullen nog maar eens een reeksje kine doen. Dat het voor mij nog veel uithaalt weet ik niet. Ik zit toch met slecht gedachten over mijn benen. Ik heb ook eens wat gelezen over magneetveldterapie .Zou dat iets voor mij zijn voor terug inorde te komen met het lopen of zou het kwakzalverij zijn? Als er mensen zijn die daar ervaring mee hebben laat dan maar iets horen. Gisteren ben ik dan nog maar eens een keer gaan zwemmen en dat ging zonder problemen en eigenlijk zeer vlot. Ik hoop dat ik het lopen nog kan doen zonder pijn want deze marathon was echt op voltare en dat wil ik niet meer. Er komt dit jaar wel een 4 voor met mijn leeftijd maar dat is toch nog geen pensioen he. Gisteren met de bende van mol naar het vat van benny geweest waar we toch eventjes plezier hebben gemaakt. Het begon met muziek van de jaren 90 met een redelijk volume en dat vond ik gezellig . Maar later op de avond werd de muziek meer voor de jeugt en luider zodat we niet echt meer konden praten. Het is voor mij ondertussen al 20 jaar geleden dat ik bij de jeugt hoorde en dit ben ik toch niet meer gewoon. Rond middernacht begon mario zijne slaap toe te slaan en wilde naar huis. Ik vond het ook genoeg met die muziek en rook. We hebben het toch weer leuk gehad . We zouden dit eens meer moeten doen maar dan niet op kafee maar in een taverne waar we mekaar verstaan.

 

ZIJN ER MISSCHIEN MENSEN DIE EEN HEEL GOEIE SPORTARTS KENNEN. JE HEBT VEEL DOKTERS MAAR WEINIG GENEESHEREN. 

13:00 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

07-04-10

utrecht of uslecht

Het zit er weer al op maar toch met gemengde gevoelens. Ik heb de marathon uitgelopen maar echt met veel moeite. Voor de lezers van de vabco kennen misschien nog het voor val van eindhoven 2005. Toen was ik vertrokken met een lichte pijn in mijn linkerbeen .Ik ben vertrokken maar de pijn werd zo erg dat ik na 2 km moest stoppen. Die pijn kwam nu weer op na 2 km. Toen dacht ik , moet ik nu weer opgeven na 5 km? Ik heb toen echt door gebeten met het gedacht als het op 10 km nog is dan stop ik toch. Na 10 km passeerden we de start weer maar de pijn was stilletjes weg getrokken. We liepen dan maar verder en het was te doen. De schrik voor opnieuw die pijn zat er heel de tijd natuurlijk nog in mijn kopke. De wind was met plaatsen toch echt sterk en koud .Ik had iets te weinig aan volgens mijn lichaam. Het drinken ging dan ook niet echt vlot waardoor ik volgens mij de verzuring ook vlug voelde. Op de halve zat ik toch nog met groep mario wendy benny heidi en gunter. Na de halve is de mario er van door gegaan met wendy en heidi . Ik had ze graag gevolgt maar het ging echt niet .Op km 35 kreeg mijn buikje eerst krampen en daarna werden mijn benen echt ne blok beton. Ik heb toen de benny nog succes gewenst die mij volgde en ben zo tegen 5 min in de plaats van 4.20 gaan lopen .Dat kon ik nog net .Ik ben met een tijd van 3u13 aangekomen wat inprincipe niet echt slecht is maar ik heb toch 4 min op 7 km verloren en dat is niet naar mijn zin. Dit was voor mij de marathon waar ik het meeste heb afgezien. Ik denk dat ik eens een marathon pauze neem maar niet het lopen. Het is nu al 2 dagen na utrecht en het begint stilletjes tegaan (de trappen) . Gisteren waren we nog naar plopsa in coo geweest maar dat viel toch niet mee met al die trappen. De maag was toch ook nog niet 100% voor overal in te gaan. Het was toch leuk zo een extra dagje rust met een uitstapje.

21:51 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |