27-04-10

slecht bezig

Ik ben nu al 3 weken aan het rusten wat voor mij een hele opgave is maar voor sommige heel gemakkelijk. Vorige zondag wilde ik me nog eens goed moe maken na al dat rusten want ik heb een goei en goedkoop mountenbike overgekocht van mijne baas. Ik heb nog ne buurman die ook veel fietst dus ik heb eens afgespoken om samen met hem te gaan . Wij hadden dus zondag om 7u30 afgespoken voor naar aarschot te gaan. Met nog een paar vrienden van hem waren we rond 9 u ginder. Het parkoor hier is toch redelijk heuvelachtig. Met het vertrek ging het nog rustig en plat maar toen begonnen de bergen ,amai. Ik heb toch een goei conditie maar dit is toch ook niet niks. Ik kon ze tussen de bomen echt niet volgen. Hoe snel dat die tussen die bomen rijden .Tot km 30 ging het redelijk goed maar toen kwam ik een boomstonkje tegen op de verkeerde plaats. Het was juist na ne bocht .Ik reed met mijn voorste wiel naast de stronk maar met mijn achterste wiel er tegen en zo vloog mijn achterste omhoog en daar lag ik onder de fiets met veel schaafwondjes en nu blauwe plekken .Ik ben nog verder gereden maar de goesting was nu wel over. Als ik me daar zag liggen heb ik nog veel geluk gehad dat ik niet meer had. Ik hoop dat ik vlug terug kan lopen want dat is toch een sport dat me beter licht.

20:51 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mountainbiken vraagt ook veel techniek hé, na enkele keren zal je dat ook beter afgaan, maar hopelijk kan je snel terug lopen!!!

Gepost door: Wendy | 28-04-10

hé, je was bij mij thuis (aarschot) 't is hier inderdaad heuvelachtig en er wordt hij veel aan moutainbike gedaan. Moutainbike is heel explosief, ik denk dat dat toch iets anders is dan lopers. En gevaarlijk is het zeker. Mijn liefje is al meer dan eens met bloedende lichaamsdelen (haha) thuisgekomen ! Nu rijdt hij voor 't moment weer op de koersfiets, iets veiliger, maar dat gaat dan weer sneller.

Gepost door: kaat | 06-06-10

De commentaren zijn gesloten.