11-04-10

blessure

Ik ben nu een week op rust met het lopen maar de pijn die ik kreeg tijdens de marathon heb ik nog altijd. Het lopen zal ik toch even moeten laten maar hoelang? We zullen nog maar eens een reeksje kine doen. Dat het voor mij nog veel uithaalt weet ik niet. Ik zit toch met slecht gedachten over mijn benen. Ik heb ook eens wat gelezen over magneetveldterapie .Zou dat iets voor mij zijn voor terug inorde te komen met het lopen of zou het kwakzalverij zijn? Als er mensen zijn die daar ervaring mee hebben laat dan maar iets horen. Gisteren ben ik dan nog maar eens een keer gaan zwemmen en dat ging zonder problemen en eigenlijk zeer vlot. Ik hoop dat ik het lopen nog kan doen zonder pijn want deze marathon was echt op voltare en dat wil ik niet meer. Er komt dit jaar wel een 4 voor met mijn leeftijd maar dat is toch nog geen pensioen he. Gisteren met de bende van mol naar het vat van benny geweest waar we toch eventjes plezier hebben gemaakt. Het begon met muziek van de jaren 90 met een redelijk volume en dat vond ik gezellig . Maar later op de avond werd de muziek meer voor de jeugt en luider zodat we niet echt meer konden praten. Het is voor mij ondertussen al 20 jaar geleden dat ik bij de jeugt hoorde en dit ben ik toch niet meer gewoon. Rond middernacht begon mario zijne slaap toe te slaan en wilde naar huis. Ik vond het ook genoeg met die muziek en rook. We hebben het toch weer leuk gehad . We zouden dit eens meer moeten doen maar dan niet op kafee maar in een taverne waar we mekaar verstaan.

 

ZIJN ER MISSCHIEN MENSEN DIE EEN HEEL GOEIE SPORTARTS KENNEN. JE HEBT VEEL DOKTERS MAAR WEINIG GENEESHEREN. 

13:00 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ja, op het einde begon de muziek mij ook tegen te steken we zijn niet lang na jou vertrokken. Ik heb daar nog nooit van gehoord van die magneetdinges, misschien moet je echt eens naar een sportdokter gaan, nen echte goeie en luisteren naar wat die te zeggen heeft. Ik hoop dat er snel een oplossing komt want de bende van Mol is maar stillekes zonder jou hoor! Grt aan Bianca hé!

Gepost door: Wendy | 11-04-10

Sportarts De sportartsen lopen niet dik gezaaid rond, in Liedekerke en Balegem zitten er 2 goei.Maar blijkbaar wat ver van u deur. Misschien kan ne goeie osteopaat ook veel beterschap brengen, ik spreek uit ervaing.Soms zit je lichaam geblokkeerd en weet je het niet en daardoor anders beginnen lopen met gevolg een blessure.

Gepost door: Petra | 12-04-10

Hoi Stef, nog een late reactie van mij. Een vriendin van mij is onlangs naar Dr. Peter Vervoort geweest in Kessel (Nijlen), dat is niet zo heel ver voor jou. Geert (MarathonGeert) heeft daar ook goei ervaringen mee. Voordeel is dat de brave man zelf loopt, dus hij weet waarover hij praat. Hij heeft zelfs een website, je moet maar eens googlen.

Gepost door: Sandy | 03-05-10

Waar heb je eigenlijk je blessure ? Ik heb ook een sportarts, 't is vooral een heel ernstige die niet overhaast dingen gaat zegen of zo. Hij onderzoekt ook heel langzaam. De praktijk is verbonden met UZ, dus weten ze ook wat mogelijk is wat testen en zo betreft. Een afspraak maken is moeilijk, hij staat meestal al weken op voorhand volgeboekt. Hij heeft wel vrije consultatie. Prijs : zoals gewone huisarts. Maar uiteindelijk moet het ook 'klikken' vind ik, want veel heeft ook met communicatie te maken. De arts moet over ontzettend veel kennis beschikken maar hij moet ook 'horen' wat je zegt en jij moet je ook op je gemak voelen. Enfin, mocht je niemand weten, 't is er dus een van Leuven.

Gepost door: kaat | 06-06-10

De commentaren zijn gesloten.