07-04-10

utrecht of uslecht

Het zit er weer al op maar toch met gemengde gevoelens. Ik heb de marathon uitgelopen maar echt met veel moeite. Voor de lezers van de vabco kennen misschien nog het voor val van eindhoven 2005. Toen was ik vertrokken met een lichte pijn in mijn linkerbeen .Ik ben vertrokken maar de pijn werd zo erg dat ik na 2 km moest stoppen. Die pijn kwam nu weer op na 2 km. Toen dacht ik , moet ik nu weer opgeven na 5 km? Ik heb toen echt door gebeten met het gedacht als het op 10 km nog is dan stop ik toch. Na 10 km passeerden we de start weer maar de pijn was stilletjes weg getrokken. We liepen dan maar verder en het was te doen. De schrik voor opnieuw die pijn zat er heel de tijd natuurlijk nog in mijn kopke. De wind was met plaatsen toch echt sterk en koud .Ik had iets te weinig aan volgens mijn lichaam. Het drinken ging dan ook niet echt vlot waardoor ik volgens mij de verzuring ook vlug voelde. Op de halve zat ik toch nog met groep mario wendy benny heidi en gunter. Na de halve is de mario er van door gegaan met wendy en heidi . Ik had ze graag gevolgt maar het ging echt niet .Op km 35 kreeg mijn buikje eerst krampen en daarna werden mijn benen echt ne blok beton. Ik heb toen de benny nog succes gewenst die mij volgde en ben zo tegen 5 min in de plaats van 4.20 gaan lopen .Dat kon ik nog net .Ik ben met een tijd van 3u13 aangekomen wat inprincipe niet echt slecht is maar ik heb toch 4 min op 7 km verloren en dat is niet naar mijn zin. Dit was voor mij de marathon waar ik het meeste heb afgezien. Ik denk dat ik eens een marathon pauze neem maar niet het lopen. Het is nu al 2 dagen na utrecht en het begint stilletjes tegaan (de trappen) . Gisteren waren we nog naar plopsa in coo geweest maar dat viel toch niet mee met al die trappen. De maag was toch ook nog niet 100% voor overal in te gaan. Het was toch leuk zo een extra dagje rust met een uitstapje.

21:51 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Even rusten en dan komt het terug in orde! Je bent zoo geschikt voor de lange afstanden, doe dat medische dat je van plan bent en dan ben je er terug helemaal klaar voor! Tot zaterdag hé!!!!

Gepost door: Wendy | 08-04-10

wete wa stefke .....we gon er te zaterdag eens ne goeie op drinken !! Bregt uw wijveke maar mee .....dan breng ik de oordopkes mee !! :-)

Gepost door: coach mario | 08-04-10

De commentaren zijn gesloten.