28-03-10

Klaar voor de strijd??

Het is weer een drukke week geweest met het lopen.Vorige zondag was het dan een 33 km .Dat was de laatste dertiger .Dinsdag was het dan op de pist de laatste reeks met 12 keer 1km tegen 4.20 .Het ging wel redelijk goed maar ik zit toch met 1 bil die echt stroef werkt. Ik hoop dat deze rustweek op dat vlak veel beterschap brengt. Woensdag en donderdag elk nog een 13 km gelopen tegen een 5.00 gemiddelt. Vrijdag heb ik gerust want zaterdag morgent was het een zwaar training met mario. Het waren 3 keer 5 km tegen 4.25 gemiddelt en met het in en uit lopen waren het toch weer 19 km. Het praten was toen wel iets minder als anders maar dat is wel een beetje normaal denk ik. Zondag was het dan nog een duur loopje van 25 km met mario en wendy. We hebben het wel heel rustig gedaan maar dat vond ik niet slecht met de stramme spieren. Ik zal me deze week echt moeten opladen voor invorm te zijn .Hopelijk is het weer nog een beetje goed voor te lopen want dat speelt toch een grote rol voor ne goeie te lopen vind ik.We duimen dat alles goed verloopt voor iedereen en mezelf natuurlijk.

12:03 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

20-03-10

33 km

Het was deze week toch weer zwaar genoeg.De weerstand met het vele trainen is momenteel heel laag denk ik .We hebben hier in huis allemaal een snotvalling en eene een bronchites.Ik heb toch 1 dag extra rust genomen want anders lig ik ook plat met een bronchites. Deze dagen extra vitamienen genomen voor er toch tegen te vechten. Dus deze week maandag een 10 km tegen 5 min wegens weinig tijd,dinsdag met de club een 10 keer 1000 tegen 4.15 en met voor en na samen 5 km los. Woensdag een goeie 12 km tegen 5.10 .Donderdag was ik echt te moe en vrijdag ook een 10 km los. Dus vrijdag avond een 10 en zaterdag morgent dan de 33 km tegen een 5.30 gemiddelt. Morgen doen we dan de 21 km in sluis nederland tegen een 4.45 ongeveer .We zien wel hoe goed we zitten. Alles samen word het deze week een 101 km.Het is wel niet zo veel als mario maar genoeg voor mij.De training van vandaag ging goed met al die gespreks onderwerpen. Voor de details kun je bij mario lezen maar neem ze niet al te echt op want hij kan er wel ne rare draai aan geven.

Vraagje : Zijn er lopers die de sportdrank van Leppin Energy Boost met de smaak Peche gebruiken. Ik heb zo een zak gekocht maar voor mij is het de verkeerde smaak. Voor de helft van de prijs mag je hem hebben.

18:06 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-03-10

lange versnellingen

Deze morgen had ik afgesproken met mario voor een training met 2 keer 5 km tegen marathon thempo met er voor nog 2 in en 2 uit .We zijn goed vertrokken rond 7 u. Deze week heb ik wel slechte dagen gehad kwestie training dus hoopte ik dat ik het kon volhouden. De mario zijn gevoel zat ook niet echt supper zij hij dus het was voor alle bij een beetje aanvoelen.Voor dat we vertrokken was mario zijne garmien plat gevallen dus moest ik het in de gaten houden en dat is niet de gewoonte . Dus na 2 km los vertrokken voor de eerste 5 km. Het tempo ging goed maar ik had de kilometers niet in het oog en we zijn gestopt op 6 km dus  1 teveel. Daarna 5 min rust en dat was ook uit de hand gelopen (7.30 min) .Als je gewent bent dat ze alles voor u in de gaten houden dan is dat wel effe wenne. We zullen het maar op het vele babbelen steken zeker. Daarna nog een keer maar geen 6 km en dan lekker los .Het was toch weer een goei training. Door de week liep ik thuis woensdag en donderdag een 11km tegen 5.10 en vrijdag eventjes een 7 km tegen 4.50. Dinsdag was het op de club 4 keer 5 maal 300 tegen 72/75 sec .Dat ging goed maar vanaf woensdag was de fut er uit maar vandaag ging het goed. Het was even een dipje. Morgen vroeg nog eens een dertig bij de mario. Het komt al heel dicht bij utrecht. We zijn nog op zoek naar iemand die wil mee fietsen voor de drank. Laat maar iets horen voor wie het wil

14:01 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

07-03-10

loopje 32 km

loopje

15:11 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

zalige 32 km

Gisteren heb ik toch nog een 16 km met lange versnellingen. Ik wilde het eerst met mario doen maar de babysit was niet vrij en heb ik eerst de kinderen moeten klaarmaken en ben daarna vertrokken. Ze hebben dus natuurlijk wel eventjes alleen gezeten maar voor het ontbijt alleen is het wel niet echt verantwoord.Anders staat de keuken onderste boven. 

Vandaag dus nog eens een lange training van 32 km tegen 5.24 gemiddeld. Ik had nog eens nagedacht voor een andere ronde. Het is op die afstand wel mogelijk voor iets heel anders. We zijn dus vertrokken richting de blauwe kei en dan dadelijk de pad richting de melottepad maar in de plaats van de korte weg terug zijn we de andere kant op gelopen zo dat we in postel uit kwamen. Daarna nog ne mooie wandel of fiets route opgelopen richting Retie waar we aan het familie stand uit kwamen. In Retie door de villa wijk gelopen waar ook tom boonen zijn nu ouders wonen. Vroeger was het in balen. Van Retie naar witgoor langs het campina strand en zo terug richting zilvermeer en naar huis. We hebben dus 3 gemeentes gezien  met 1 training en in postel hebben we wel 3 groepjes van herten gezien in de mooie natuur. Ik vond het echt een zalige omloop met weer een mooie zon die we gemist hebben in hasselt. Het was weer een week van vele kilometers ongeveer 107 km.

13:20 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-03-10

hasselt

Het is toch weer meegevallen in hasselt ook al was het stormweer.Het verslag hat ik al getipt maar ik kreeg het niet gepost en ik zal het nog maar eens proberen.De rit naar ginder was samen met mario en wendy. Ik was de taxi van dienst en heb ze eerst gaan op pikken en zo bij mario om half 1 te vertrekken. Onderwegen al veel regen tegen gekomen en dan denk je,gaan we daar door lopen. Ginder aangekomen eerst de nummers gaan halen en dan nog eventjes wachten binnen want anders zijn we nog onderkoelt voor we beginnen. Iets voor de start ons volledig klaar maken en nog wat opwarmen. Het moment van de start was het gelukkig eventjes droog. De start was gelukkig wind af dus kon ik me een beetje sparen voor op laatst. Ik heb me dan ook een beetje ingehouden maar toch liep ik nog tegen 4.10 en ik heb dat blijven aan houden op een paar kilometers na .Er waren er 2 van 4.16 en nog een paar iets sneller. Ik had een tijd van 41.53 .Het is geen top tijd voor mij maar goed genoeg met zulk weer. Deze weer ben ik nog eens meer km aan het doen .Maandag 20 km gisteren een 13 en vandaag ook 12 .Morgen ook zeker nog en zondag de eerste 30 km . Zaterdag zal ik het thuis zelf doen ook omwille van de voetbal.

21:07 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |