20-03-10

33 km

Het was deze week toch weer zwaar genoeg.De weerstand met het vele trainen is momenteel heel laag denk ik .We hebben hier in huis allemaal een snotvalling en eene een bronchites.Ik heb toch 1 dag extra rust genomen want anders lig ik ook plat met een bronchites. Deze dagen extra vitamienen genomen voor er toch tegen te vechten. Dus deze week maandag een 10 km tegen 5 min wegens weinig tijd,dinsdag met de club een 10 keer 1000 tegen 4.15 en met voor en na samen 5 km los. Woensdag een goeie 12 km tegen 5.10 .Donderdag was ik echt te moe en vrijdag ook een 10 km los. Dus vrijdag avond een 10 en zaterdag morgent dan de 33 km tegen een 5.30 gemiddelt. Morgen doen we dan de 21 km in sluis nederland tegen een 4.45 ongeveer .We zien wel hoe goed we zitten. Alles samen word het deze week een 101 km.Het is wel niet zo veel als mario maar genoeg voor mij.De training van vandaag ging goed met al die gespreks onderwerpen. Voor de details kun je bij mario lezen maar neem ze niet al te echt op want hij kan er wel ne rare draai aan geven.

Vraagje : Zijn er lopers die de sportdrank van Leppin Energy Boost met de smaak Peche gebruiken. Ik heb zo een zak gekocht maar voor mij is het de verkeerde smaak. Voor de helft van de prijs mag je hem hebben.

18:06 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

LOL!! Zo kennen we Mario wel hé, overal een draaike aan geven, maar je bent wel een flapuit hé ;). Veel plezier morgen, en ik wil die zak best wel overkopen; ik kap dat wel binnen. Het zal tot volgende week zijn hé!! Groetjes!!!

Gepost door: Wendy | 20-03-10

De commentaren zijn gesloten.