25-12-09

filmpje

Het is al even geleden dat de marathon van eindhoven is geweest maar mijn broer zijn hobby is een beetje filmen.Als je het wil bekijken heb je hier onder de link.Het lopen is momenteel heel stilletjes.We zullen maar denken voor de battery goed op te laden voor volgend jaar.Voor de rest nog prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

 

http://vimeo.com/8372354

12:07 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

19-12-09

terug van weg geweest

Het is onder tussen weer eventjes geleden dat ik nog schreef.Het is niet dat ik op vakantie geweest ben maar ik heb toch veel aan mijn hooft gehad .Onder tussen een nieuwe pc aangeschaft en voor alles terug op de nieuwe te zetten ben je toch al eventjes bezeg voor ne doe het zelver. De laatste dagen ook last gehad voor in te loggen maar het is toch weer gelukt. Ik heb op de site van skynet het probleem door gestuurd en ne dag later ging het weer. Raar maar ja.Vorige vrijdag toch weer naar Koen wouters gaan luisteren en kijken waar het toch weer ne goei concert was .Het is voor ons toch weer de derde keer dat we VIP gaan. Het eten was toch weer genoeg en drank ook. De zit plaatsen waren natuurlijk weer iedeaal maar dit jaar was het voor iedereen goed denk want koen en kris liepen overal.Er was een ding waar we eventjes van verschoten en dat was dat er ineens 2 van securitie naast ons stonden en die namen een ouder koppel mee net voor de pauze.Ik dacht amai wat hebben die gedaan.Maar even later zag ik jos van oosterwijk zitten vlak er achter en nog andere met een rare paske aan gespeet.Dus onze frank of euro viel.Dat waren de ouders van koen en kris die met de securetie mee gingen.Het was toch niet dat ze anders deden dan andere mensen.Het is toch weer voor herhaling vatbaar maar als koppel alleen is de vip goed maar met ne groep is het achteraf toch leuker denk.Rond 2 u waren we terug thuis.

De rapporten hebben we ook gaan halen donderdag in het lager van de kleinste 2.Die hebben het allebij goed gedaan .Ze hadden net geen 80 % .De grootste die zal na nieuwjaar opnieuw in mol beginnen en hopelijk wel fatsoenlijk.

Het lopen op zich is momenteel een flop. Ik zit met een overbelasting onder mijne voet die maar niet weg wil gaan.Ik heb nu ondertussen 3 keer naar de kine geweest waar hij mij veel pijn heeft bezorgd. Met het lopen is het niet echt pijnlijk maar goed toch ook niet denk ik.Ik probeer toch elke zondag een toerke te doen met mario voor de gezelligheid en een goei gevoel nadien. Morgen vroeg ga ik het toch nog eens proberen maar de weersvoorspellingen zijn niet al te goed zeggen ze. Ik zal me goed in duffelen en dan zal dat wel gaan denk ik.We zullen misschien als twee sneeuwmannen terug aan komen. Misschien leuke foto? De korte wedstrijden hou ik momenteel voor bekeken en ik hoop in utrecht terug in vorm te zijn.

14:20 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |