28-11-09

PC om zeep

Gelukkig hebben we nog ne laptop.De laatste weken al een paar keer de pc binnen gedaan voor te repareren maar het lukt hen niet echt voor hem te maken.Ik zal hem maar afschrijven en ne nieuwe kiezen denk ik.Deze die ik van den aldi had heb ik nu een 5 jaar ongeveer gehad .Het is moeilijk te zeggen of dat oud is of niet. Het was ook mijne eerste dus ik kan nog niet echt vergelijken. Deze week stond er weer eene in den aldi te koop dus ik dacht ,ik zal eens gaan zien maar ik kwam te laat .Ze waren allemaal uitverkocht en dat in drie aldi winkels.Waar moet je nu op letten voor ne nieuwe? Je hebt zoveel soorten en welk is een goei merk? Nu nog veel nadenken.

 

Het lopen is deze week toch weer een beetje een fiasco.Na vorig weekend begon ik onder mijne voet iets irietans te voelen en na de training die ik woensdag gedaan heb begon het met lichte pijn. Ik ben dan maar met voltaren begonnen voor die ontsteking weg te krijgen en heb tot vandaag niet meer gelopen. Ik heb zelfs op het werk die pees soms gevoeld en vooral met op ne ladder te kruipen.Maar morgen ga ik toch nog eens een toerke doen met de mario .Het is bij mij toch 1 keer per week eens nodig voor te ontstressen met een ochtent loopje .Dan kunnen we nog eens lekker wat bij babbelen. De kerstmannenloop in antwerpen zal voor mij niet goed gaan want dan juist staat de vrouw met de late te werken maar het is wel het enige weekend in december.In leuven hoop ik toch te kunnen lopen als de voet goed geneest.

18:46 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

21-11-09

Het lopen loopt lekker

Het is deze week een week met trainingen geweest dat lekker ging buiten het dipje van maandag.Ik was vertrokken voor een rondje maar na 2 km liep het nog niet soepel en toen ben ik maar terug gedraait en ben dus gestopt op 4 km.Je hebt zo van die dagen zeker.Dinsdag toch naar de club vertrokken voor de versnellingen. Het was 10 keer 300m tegen 66 sec..In het begin ging het echt zwaar maar na een paar keer liep het toch weer soepel.Nadien ben ik toch direkt naar huis gegaan.De spanning van het werk van mijn vrouw was toen nog hoog.Woensdag heb ik toch nog eens gerust en donderdag heb ik met ne gebuur (hans) toch nog een 13.5km gedaan tegen 5min/km.De training van yannick is om 7 u gedaan dus konnen we tegen 8 u vertrekken.Die dag heeft mijn vrouw bericht gekregen van het ziekenhuis dat ze mocht beginnen met de voorwaarden die we vroegen.Dus is het gedaan met thuis verpleging.Ze is nu helemaal opgelucht.Het is niet dat ze werkloos was maar teveel moeten werken als vrouw met drie zonen is geen lachertje.Als zelfstandige kun je veel verdienen door heel veel te werken. Maar het huishouden mag er niet onder lijden.Vandaag had ik nog eens met mario afgesproken want het was geen match voor yannick en dan heb ik tijd.Morgen vroeg nog een gezamelijke training van een ? km en daarna is het nog eens zondag rustdag.

18:08 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-11-09

Week met vraagtekens

Het is me toch weer een gekke week geweest.Met het lopen is het rustig geweest maar het huishouden is moeilijk zo.Mijn oudste zoon is naar lommel naar school aan het gaan maar wordt er echt te veel gepest en de school kan het probleem niet goed controleren of oplossen. Het is misschien wel niet de gemakkelijkste zoon maar in het lager ging het wel goed.Het is voor mij toch niet leuk als je zoon al weenent van school thuis komt. Deze week dus aan het denken geweest voor van school te verranderen. Als het gebeurt dan moet het onder het kerst verlof ? Het andere ding is dat mijn vrouw deze week een telefoontje gehad heeft van het ziekenhuis waar ze vroeger werkte met de vraag voor terug in het ziekenhuis te komen werken. Het momenteel druk op het werk wat ze nu doet (zelfstandige verpleegster) .Maar het is ook zo dat de groep met wie ze samen werkt mometeel door iemand anders bestuurd wordt maar dat draait vierkant en daar word ze gek van. Ze heeft ook de mogelijkheid voor zelf nen toer op te starten maar dan moet ze patienten en 1 colega mee krijgen en daar is ze bang voor dat het niet lukt ? Dus volgende week zal ze moeten beslissen.Ze zeggen soms ( geld maakt niet gelukkig ) maar als ik er genoeg zou hebben moest ze van mij niet meer gaan werken.Want zo als het nu hier draaitis het om gek van te worden. Ik heb gelukkig nog het lopen voor te ontstressen.

19:12 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-11-09

tevreden en niet tevreden

wetstrijd 7 nov
Het klinkt een beetje raar maar ik ben wel tevreden met deze tijd dat toch een pr voor mij is maar ik had graag de 38 zien staan aan de aankomst.Bij de tweede helft kreeg ik last van mijn maag en heb ik toch wat moeten vertragen.Het is niet dat mijn benen niet mee konden maar met krampen lopen ging toch niet goed.Daarna denk je dan van ,had ik moeten drinken of niet .Het is altijd makkelijk gezegt nadien van had ik dees of had ik dat maar.Met de doorgang van de vijf had ik ongeveer 18.45? En ik ben aangekomen op 39.17min .Mijn vorige pr was 39.39 ,da is niet veel trager maar toch iets.

21:36 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

01-11-09

zieke in huis

Deze week die voor bij is was het echt een epedemie in de klas van onze yannick. Onze yannick had woensdag hoge koorts en was echt futloos. De dokter had gezegt dat het de griep was maar welke griep. Zelf had ik niks maar je loopt wel met de gedachte dat je het niet overkrijgt.Na een dag was het toch al beter maar de mama was ook al aan het klagen over spierpijn. Ze is niet echt ziek geworden maar ze is toch niet in topvorm. Met het lopen gaat het weer zijn oude gewoonte .De trainingen gaan goed maar de fut is er toch eventjes zo wat uit geweest.Het is nu voor mij wel een verlengt weekend van 4 dagen maar ze zitten toch weer vol geplant.Zaterdag was ik nog even gaan werken omdat ik volgende vrijdag een halve dag verlof moet hebben voor met onze yannick op controle naar UZA in antwerpen te gaan voor zijn nieren. De vorige keer was het toch goed dus zal het deze keer bijna herstelt zijn denk ik . zaterdag na de middag was het op de bowling voor onze Marnick verjaardags feestje. Na het feestje was het weeral 7 u en hij had nog een kadootje gekregen voor in elkaar te puzzelen. Er staat dan een leeftijd van 8+ op en zelf heb je er dan bijna 2 uurs werk mee voor dat. Vandaag had ik afgeproken met de mario maar zijn blaar speelt letterlijk met zijn voeten en kon vandaag niet goed lopen. Mario had met wendy ook afgesproken en dan hebben we maar bij wendy afgesproken. Het was weer een gezellig loopje van ongeveer 14 km samen met benny en wendy. We hebben ze rustig gelopen tegen 5.30 .Vandaag gaan we ook nog naar een toneel in antwerpen maar ik en cedric niet wij gaan naar metropolis. Morgen is het ne rare dag voor onze Yannick .Ik heb hem ingeschreven voor misschien mee te doen met de film met urbanus. Het zijn nog maar preselekcies. Het is maar 1 op de 1000 dat het gaat lukken misschien maar we proberen maar. morgen moeten we naar lier voor de test.Dinsdag ga ik nog eens zien voor nieuwe zolen of schoenen ergens in nederland. Het lijkt mij ne grote winkel maar we gaan maar eens zien. 

10:19 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |