28-11-09

PC om zeep

Gelukkig hebben we nog ne laptop.De laatste weken al een paar keer de pc binnen gedaan voor te repareren maar het lukt hen niet echt voor hem te maken.Ik zal hem maar afschrijven en ne nieuwe kiezen denk ik.Deze die ik van den aldi had heb ik nu een 5 jaar ongeveer gehad .Het is moeilijk te zeggen of dat oud is of niet. Het was ook mijne eerste dus ik kan nog niet echt vergelijken. Deze week stond er weer eene in den aldi te koop dus ik dacht ,ik zal eens gaan zien maar ik kwam te laat .Ze waren allemaal uitverkocht en dat in drie aldi winkels.Waar moet je nu op letten voor ne nieuwe? Je hebt zoveel soorten en welk is een goei merk? Nu nog veel nadenken.

 

Het lopen is deze week toch weer een beetje een fiasco.Na vorig weekend begon ik onder mijne voet iets irietans te voelen en na de training die ik woensdag gedaan heb begon het met lichte pijn. Ik ben dan maar met voltaren begonnen voor die ontsteking weg te krijgen en heb tot vandaag niet meer gelopen. Ik heb zelfs op het werk die pees soms gevoeld en vooral met op ne ladder te kruipen.Maar morgen ga ik toch nog eens een toerke doen met de mario .Het is bij mij toch 1 keer per week eens nodig voor te ontstressen met een ochtent loopje .Dan kunnen we nog eens lekker wat bij babbelen. De kerstmannenloop in antwerpen zal voor mij niet goed gaan want dan juist staat de vrouw met de late te werken maar het is wel het enige weekend in december.In leuven hoop ik toch te kunnen lopen als de voet goed geneest.

18:46 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

En ijs leggen hé Stefke!! Hopelijk snel terug pijnvrij! Verzorg je nog goed hé, tja van computers ken ik ook niet veel, wij hebben een dell en hebben die online gekocht, is een heel verschil met in de winkel, de service was schitterend binnen een week hadden we de computer in huis en bij vragen kan je hun telefonisch heel vlot bereiken. Groetjes!

Gepost door: Wendy | 29-11-09

De commentaren zijn gesloten.