25-10-09

rustige week

Deze week niet alle dagen gelopen maar toch een beetje op de snelheid gelopen en getest.Maandag heb ik thuis een kleine twaalf gedaan samen met den hans die in eindhoven ook goed gelopen heeft (2.57u dacht ik).Hij was wel echt heel stijf geweest nadien.Dinsdag heb ik gerust en woensdag en donderdag loop ik als de zonen moeten trainen voor de voetbal.Donderdag heb ik de eerste 5 km eens gaas gegeven en met 1 km van 3.58. Ik wilde toch eens weten of de snelheid er nog in zit maar het valt toch nog tegen.Gisteren ook mijn rondje van 12 thuis afgewerkt en de voorlaatste nog eens alles gegeven 3.49 .Het is al snel maar zo 10 km dat zie ik nog niet zitten. Nu vertrek ik met mario voor ook een 12 maar hij mag het tempo bepalen. We zien wel.Nadien gaan we eens zwemmen met de kinderen en mario ook .Hopelijk is er niet te veel volk dat we eens kunnen door zwemmen. Ik zelf zal toch een kleine 2 km proberen te doen maar we zien wel.

06:22 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

17-10-09

Eerste meters na ....

Het is weeral bijna een week geleden dat ik nog gelopen heb en ik ben vandaag voor de eerste keer nog eens gaan lopen.Het ging in het begin zo soepel dat ik weer veel te snel liep.Het was toch zalig met een lekker weertje.ik heb er een kleine 10 gedaan en km 2 en 3 was tegen 4.25. Ik heb er daarna maar de rem op gezet want da is ook weer niet goed.De rest was toch ook nog tegen 4.45 maar het ging zo lekker.De afgelope week toch 3 dagen echt stijf geweest. Het is toch ne mooie pr voor mij en een revanche van het jaar 2005. Toen zat ik ook goed en had ik ook testen gedaan en zou ik 3u05 halen. Toen Was ik vertrokken met lichte pijn in mijn bovenbil en ik dacht dat zal wel overgaan dacht ik.Toen ben ik moeten stoppen van de pijn na 3 km. Ik heb toen bijna staan wenen.Maar na vorig weekend doet het mij terug deugt Dat ik het nog kan.Nu ga ik nog eens proberen van mijne tijd op de 10 km bij te schaven.De tijd van mario is iets van 38 min en een beetje dus dat zal mijn streef doel worden in mol op het zilvermeer.Ik hoop dat de stramme dan terug goed zitten.Voor die gene die in amsterdam lopen veel succes nog.

20:09 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

12-10-09

marathon eindhoven

Het zit er weeral op en met een groot succes voor mij. 3.05.34 u en dat is voor mij toch bijna 5 min sneller dan mijne vorige best tijd en voor mario een iets minder goed gevoel misschien dat ik zijne best tijd ook geklopt heb.Ik heb toch ne marathon gehad anders dan in rotterdam.Ik heb ze allebij gelopen met het oog op de hardslag.Ik ben vertrokken allebij met een hardslag niet boven de 150. Deze in eindhoven ging natuurlijk wel sneller (beter getraint).De tweede helft van rotterdam waren de benen nog losser dan nu.Ik heb nog kunnen versnellen in rotterdam met goeie benen. In eindhoven was de kracht zogoed als op en heb ik zo ongeveer blijven lopen ook al ging de hardslag niet boven de 160. Ik had wel iemand met de fiets voor drank maar die kon na 30 km niet meer mee dus zat ik zonder mijne drank op de moeilijkste kilometers. Ik heb dan maar op de drank van de marathon zelf overgegaan. Had ik mijne drank tot de laatste meters gehad dan had ik misschien nog beter gelopen? al bij al ben ik zeer tevreden. En aan al de andere bloggers ook ne proficiat voor hun prestasies.

 

marathon eindhoven

 

 

 

20:45 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

08-10-09

Laatste km gedaan

Het zit er op de lange trainingen.Vandaag nog 8 km los gelopen (los tegen 5.15?) en met hartslag onder de 120.Ik ben zelf eens benieuwd wat het gaat worden. Als ik zo eens tel heb ik de laatste week toch genoeg gelopen vind ik.even een sommetje. za 19 zo 26 ma 16 di 14 is 75 km op 4 dagen.Het was voor mij toch meer dan genoeg vond ik .Ik heb ook de leie marathon gedaan en de dodentocht en dat begon toch een beetje door te wegen.Maandag wilde ik er toch een 20 doen maar ik was al door en door nat na 12 km.Na nog carbo lode en dan zijn we er klaar voor.Tot Zondag voor die gene die komen kijken of lopen.

22:10 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

03-10-09

nog een week

Deze week niet alle dagen gelopen maar wel wat kilometers.Maandag eventjes een 10 km tegen 4.55min/km. Het is ook omwille van een beetje tijds gebrek maar het zijn er toch 10 en dat is voor vele toch veel.Dinsdag naar de club geweest voor de wekelijkse training op de pist. Na een 2.5 km op warming en de oefeningen op het plein begonnen we aan een 10 keer 1000 tegen marathon tempo (bij mij is dat 4.30).Ik had garmin eens bij voor op de pist en het is elke keer een 6 sec voor de streep dat hij 1 km zij.Dus liep ik volgens garmin 4.24 op 1000. Na de 10 wilde heidi er nog 2 en ben ik maar gevolgd en zo liepen we er met 2 er nog 2. Nadien nog een 2 km uitgelopen  en zo heb ik er toch weer een goei 17 km gelopen. Woensdag moesten mijn voetjes toch even rusten want het voelt soms toch iets te veel aan. Het zijn niet de spieren die tegen spreken maar de pezen en ik wil ze niet opblazen.het was woensdag ook een beetje een soep met de voetbal.Om 7 u kom ik te weten dat onze yannick woensdag 6 u moest trainen in de plaats van donderdag dus training gemist en het zou vrijdag avond match zijn in de plaats van zaterdag. Ik kon dus donderdag naar de vabco maar met weinig tijd heb ik niet op het schema gekeken en die gene die de marathon lopen vertrokken al om 6 u. Ik was dus te laar voor mijne groep. Er waren er toch nog een paar die op mijn tempo liepen. Ze vertrokken voor een 12 tegen 5.30 .Ik heb ze maar gevolgd en na de 12 km heb ik er alleen er zelf maar 6 km bij gedaan. Zo heb ik er toch een 18 km.Vrijdag heb ik niet gelopen maar zaterdag voormiddag had ik deze keer tijd. Het is omwille van de voetbal dat ik het zo moet regelen.Op het schema stond 3 keer 5 km tegen marathon tempo.Ik zat wel met 2 van de 3 kinderen maar ze wilde toch mee fietsen. Zo vertrokken we dus met 3 voor die training.Ik heb ze mooi kunnen lopen en zelfs soms iets sneller. Het gevoel vandaag was heel goed maar door de week na een werkdag op de bouw is het soms iets te veel van het goeie.Morgen nog eens een 25 km samen met mario en dan is het afbouwen en me goed verzorger met rust en voeding.Op hoop van zegen voor volgende week

18:46 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |