27-09-09

terug op krachte

Het is onder tussen weeral een week geleden Dat ik de leie marathon gelopen heb. Het was wel niet echt wetstrijd voor mij maar het blijven er 42 km .Het was nadien niet echt afgezien van de stijfheid maar ik heb toch meer gevoeld in de benen dan bij de dodentocht. Dinsdag wilde ik de stijfheid er proberen er uit te lopen maar dat viel toch tegen.Het waren versnellingen van driehonderd 4 keer 5 maar ik heb er toch maar 2 gedaan.Woensdag heb er een 12 km gedaan tijdens de training van onze cedric.Het ging al vele beter maar toch nog niet snel.tegen 5.10 heb ik het gelopen .Donderdag heb ik toch een rustdag genomen en vrijdag heb ik er nog eens een 13 gelopen maar tegen 4.50 gemiddeld. Zaterdag was het weer een heen en weer gerij voor voetbal en noteleer en ook nog een nieuw slaapkamer voor onze cedric gaan halen. dus weer geen tijd voor te lopen. Het is zondag toch weer een lekker looptraining zoals gewoonlijk met mario in de vroege uurtjes . we hebben weer in goeie 22 km gedaan tegen een rustig tempo van 5.30 en mijne hartslag was met deze training gemiddelt 115 dus als het zo blijft waaaaw.nu moet ik in de geburen er nog eene helpen in bed steken dooie

21:26 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-09-09

eventjes vlug

Ik heb nog eens een gaatje gevonden voor wat te schrijven.Het is voor mij wel traag tippen want ik heb nooit tiples gehad.Verslagje van de leie marathon.Voor mij was het toch een kort nachtje voor de start maar het ging toch goed.Het feest was goed maar ben toch vroeger naar huis gegaan.Het was toch kwart voor drie dat ik in bed zat.S'morgens om half acht opgestaan en me klaargemaakt voor om iets na negen te vertrekken.Om kwart voor elf waren we in deinze bij de start.Daar de nummer gaan halen en met veel bloggers nog eens gepraat.Het weer was op dat moment goed.Een beetje bewolkt en nog niet te heet.Het ging goed met de start met niet al te veel volk dus geen geslenter de eerste km.Het is wel zo dat er niet al te veel muziek en ambiance naast het parcour is en dat vind ik wel iets minder.Het lopen ging de eerste helft goed maar wendy die ik wilde hazen zat toch iets te hevig en welde toch niet naast mij lopen.ze volgde de gert met de drank en wilde hem meer volgen.Na twintig km heeft de mario het roer overgenomen en heb ik hem (rustig) uitgelopen.Ik ben toch nog aan gekomen met een tijd van 3.28U .voor mij ging het de tweede helft moeilijker omwille van de warmte want mijn voeten begonnen te koken.1 kleine blaar.Nog nooit gehad.Nadien nog een paar gedronken (geen bier) en nadien naar huis en om negen was ik toch weer thuis.     Later meer .Moet cedric naar voetbal brengen.

18:16 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

19-09-09

dag voor leie

De trainigen zitten er op voor de Leie marathon.Het is voor mij maar een training maar het blijven er 42.De eerste 21 ga ik lopen met snelle wendy voor ze niet te snel te laten starten en de tweede helft is voor mario die ze dan gaat verder hazen voor ne redelijke tijd maar zeker de tweede helft sneller dan de eerste.De snelheid bij mij zat deze week goed dus ik heb er een goed gevoel bij.Ik hoop dat het deze avond redelijk gaat want we moeten naar ne gouden jubuleum van ne nonkel van mij en morgen vroeg heb ik om 9u15 bij wendy afgesproken. Dus een kort nachtje.

10:59 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-09-09

Nog eens up date

Deze week toch weer een beetje getraint maar toch een moment van mezerie.Dinsdag heb ik de training  bij de vabco toch gewoon mee afgehandeld.Het was een lange training van 10 keer 1km tegen marathon tempo en dat is 4.30.Ik heb ze goed gelopen tegen een hartslag van 150 en lager.Onder de trainig had mario gezegt voor nog effe gaan te zwemmen na het lopen.Ik dacht waarom niet.Ik heb de zwem ervaring van vroeger nog dus is het voor mij geen probleem. Het zwemmen op zich stelde bij mij niet veel voor maar het was voor mij maar voor de mario wat bij te schaven.Het was niet echt nodig maar een paar details helpt soms wel.Nadien niet blijven hangen maar naar huis.Woensdag was het voetbal training voor cedric en dan loop ik een goei uur.Ik was nog maar een goei 2 km ver en ik kwam een kastanje tegen nog in zijn omhulsel.Ik zag hem telaat liggen en hij was onder mijne voet terecht gekomen met al de gevolge van dien.Nadien ben ik even moeten gaan zitten.Na even te rusten ben ik maar terug gewandeld.Ik zat even in de put.Die dag nog goed ijs gelegt en maar gerust.De volgende dag voelde ik nog wel iets maar het voelde toch nog gevoelig aan.Donderdag avond heb ik toch mijn loopschoenen aan gedaan en geprobeerd rustig te vertrekken.Het ging wel maar ik ging toch rustig door de bochten.Na 8 km ben ik toch gestopt.Het ging wel goed en ik heb ze op marathon tempo gelopen voor de leie (4.45) .Vrijdag heb ik nog eens normaal kunnen lopen en toen heb ik er 15 km gedaan tegen 5.00. De snelheid voor de marathon zit er toch nog in en de voet is toch O.K. Zaterdag heb ik niet gelopen omwille van de voetbal van de kinderen.s'avonds had ik nog tijd maar ik had afgesproken voor zondag vroeg met mario te lopen.Dus deze morgen om 5u30 op gestaan en me klaar gemaakt .Daarna vlug de babysit gaan halen en ik was er klaar voor .We zijn vertrokken voor een gezellige loop van 21 km. tegen een rustig tempo hebben we weer 2uur rustig kunnen roddelen over .... .De volgende week is het de week voor de leie marathon dus voor sommige spannent. Ik doe er de halve voor wendy tegen 4.45 en trager .Nadien springt mario in en doe ik de tweede helft rustig verder uit.Succes voor die de leie lopen.

14:18 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-09-09

webblog training

De jaarlijkse training met de webblog lopers zit er weer op en het was weer een gezellig groepje.Deze morgent rond 8 u op gestaan met een niet al te groot ontbijt begonnen en me zo verder klaar gemaakt.Iets voor negen ben ik dan vertrokken voor de babysit te gaan halen want mijn vrouw moest vandaag toch weer werken.9u15 ben ik dan thuis terug vertrokken richting het zilvermeer zo dat ik daar om 9u30 aan kwam .er waren toch al heel wat bloggers aan gekomen.De kennismaking na zo een tijd mekaar niet meer gezien te hebben is soms toch moeilijk voor mij voor een babbeltje te doen.Ik had misschien toch iedereen een hand moeten geven voor een betere begroeting.Na een half uur gewacht op iedereen en de warme truien uit gedaan te hebben zijn we vertrokken.Het was het tempo van de traagste natuurlijk.Het is dan natuurlijk ook redelijk snel lopen voor de traagste en zo was het voor kaat soms toch moeilijk voor te volgen. Ik en wendy hadden ons een beetje ontfermt over kaat als bezem wagen ,maar toch een paar km voor de aankomst zag ze het niet meer zitten en ging ze er ook bij zitten.Na eventjes te overleggen heeft ze toch besloten voor alleen verder te gaan zonder ons.(blijven trainen kaat,het lukt je ooit wel).Weer vertrokken zonder kaat tot het zilvermeer.De tweede ronde waren er een paar bij gekomen en zo weer verder.Na een tweede ronde of 29 km was het al redelijk laat en waren er toch ook een deel moe.We waren van plan voor 35 maar daar werd het te laat voor om dat het eten gerezerveert was om 14 u.We hebben er toch nog eventjes vlug een kleine vier bij gedaan.Met vlug bedoel ik dat we in de plaats van 10km/u 12km/u liepen.Dat is toch wel eventjes wennen.Na de 33 km vlug douche en lekker eten.Het was dit jaar niet gemakkelijk voor in de taverne te geraken met de triatlon.Na veel gezoek en een paar discussies zijn we er toch geraakt.Dit jaar was mijn gezin er ook eens bij .Voor vele was dat weer iets anders.Na het eten moesten we direkt terug naar huis want vrouwtje moest weer werken.Spijtig want het was toch gezellig.

18:39 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

05-09-09

dipje

Deze week niet zo veel gedaan met het lopen. Dinsdag ben ik wel naar de club gegaan voor toch de snelheid een beetje op pijl te houden. Het waren 3 keer 5maal 300 meter tegen 24 sec/100. Het ging eigenlijk heel goed.Woesdag heb ik er 12 km gedaan tegen 5.05 met een hardslag van rond de 130. Het zit allemaal redelijk goed maar de achiles begint weer een beetje tegen te pruttelen. Ik heb dus donderdag en vrijdag toch niet gelopen. De goesting was er wel maar ik wil achiles een beetje laten afkoelen met een paar dagen ijs.Vandaag ga ik toch nog een rondje lopen .Hoeveel weet ik nog niet. Het hangt een beetje van het gevoel af.Morgen is het nog eens het langere werk en worden het er 35 km maar wel rustig voor mij.

09:46 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |