28-06-09

dwars door hitte

Het is deze week weer gene vette geweest met trainen eigenlijk.Dinsdag ben ik wel naar de vabco geweest voor versnellingen.Het waren deze week 10 keer 600m en dat tegen 23 sec per honderd.Het ging maar ik had toch geen overschot. Woensdag moest ik nog op een paar plaatsen zijn waaronder de kine die me toch weer flink pijn heeft gedaan op mijn achiles.Daarna zag ik toch geen training zitten.Donderdag was het op het werk een beetje uitgelopen en was ik om kwart na zeven pas thuis en s'morgens om 6 u thuis vertrokken.Daarna was ik te moe voor nog te vertrekken.Vrijdag even een half uur los gelopen in de hitte.Ik heb nu veel last van de hitte voor te lopen dus het zal volgende week weer afzien voor te trainen.

Gisteren was het normaal de dag voor nog eens een pr te lopen maar ik wist zo al dat da er niet in zou zitten.We hadden om 18.30 u afgesproken bij de inschijvingen (fotos bij marathonmanneke).Na wat bij te praten over het lopen waren we tegen 19u gaan zien naar de 5 km met Jessy. Na de start nog eerst wat los lopen en dan naar de start.Op de startplaats in de massa was het al zweten.Om 20 u vertrokken en met de warmte had ik de eerste km toch nog 3.45min maar de hartslag ging ook weer veel te snel omhoog.Na 3 km moest ik toch weer flink gas terug nemen en wendy was al voor mij niet meer te zien.De laatste 5 was echt afzien voor mij maar ik ben toch nog aangekomen op 41.10 ongeveer.Ik moet nog kijken op de site maar wel met de nummer van ons marathon manneke.Ik ben zelf niet tevreden met de tijd maar met dit weer is het toch niet slecht.Nadien er nog ene gaan drinken want ik was echt uitgedroogt.

20:27 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ge hebt mijne naam alle eer aangedaan ! de volgende keer zit je weer onder die 40 min !!

Gepost door: coach mario | 28-06-09

Toch goe gedaan Stefke, je mag trots zijn hoor, zo'n snelle tijd met geringe voorbereiding en in die warmte!

Gepost door: Wendy | 29-06-09

haha, ze hadden het inderdaad beter 'dwars door de warmte' genoemd in plaats van 'dwars door Geel' ! Ik denk dat niemand daar gelopen heeft wat hij/zij normaal kan, 't was stikkeheet ! Ik vind jouw prestatie anders wel ferm hoor ! Ik denk dat je ergens een motorke onder je schoenen verbergt !

Gepost door: kaat | 07-07-09

De commentaren zijn gesloten.