06-06-09

Hopelijk terug vertrokken

deze week toch nog een twee keer een rondje van 12 km gedaan.deze heb ik met de oude schoenen gedaan.Ik heb eigenlijk net een paar nieuwe gekocht maar na een paar keer lopen deet de pees pijn.Deze week met de oude gaat het beter.Als er iemand een paar nieuwe voor een prijsje wil komen testen kun je ze kopen (maat 44,5).Vandaag ben ik toch naar ren sport gegaan want je kan niet blijven lopen met die oude.Het is dan wel het tweede paar dat ik koop op 2 weken maar die van vorige week liggen mij toch niet (mis koop) .Het zijn toch nike pegassus 25,vroeger was het running maar die maken ze niet meer.Ik ben nu toch maar terug naar asics gegaan.Voor de middag heb ik ze dan gekocht en nademiddag thuis vlug even uitgetest en daarna kon ik nog net even naar de bleukens in balen een wetstrijdje te doen.Ik heb het allemaal vlug beslist maar de voorberijding was er niet op voorzien dus was het niet echt top.Het enige waar ik tevreden mee ben zijn de schoenen.Tien km op bijna 42 min is niet goed voor mij ,waarvan de eerste 5 tegen 19min45 was.De hartslag was van in het begin veel te hoog?Net voor mij was nog nog een blogger (Benny)maar daar ging het ook niet goed mee zij hij.

20:35 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Die nieuwe schoenen zullen je in Geel naar een pr leiden ! Toch nog knap gelopen ! Tot morgen vroeg 6 u he ! bij mij thuis !!

Gepost door: coach mario | 06-06-09

Eigenlijk erg dat ze je zo'n verkeerde schoenen aansmeren. De nike pegagus bevalt mij ook niet zo.
Hopelijk zal het in Geel een heel stuk beter gaan!
Grt

Gepost door: Wendy | 07-06-09

Vervelend zeg, slechte schoenen ! En 't is toch niet zo goedkoop. Ik ben al blij dat ik ze van Nike echt gekregen heb, én dat ze nog goed zijn ook. Maar goed, met je nog nieuwere schoenen gaat dat fantastisch worden !!! Veel succes !

Gepost door: kaat | 07-06-09

De commentaren zijn gesloten.