06-04-09

vervolg Rotterdam

Zoals ik gisteren al zij was ik heel rustig vertrokken met de start maar het ging niet anders van de drukte.De tweede kilometer was voor mij terug normaal 4.35 ongeveer.De garmin en de kilometer palen waren niet helemaal het zelfde dus varieerde de tijden een beetje.De derde had ik er zelf een van 4.15 en ik dacht trager stefke.Het was voor de start toch fris en ik wilde me echt warm lopen.Ik heb gewoon op hartslag gelopen en na de derde heb ik rond de 4.35 blijven lopen. Het ging gewoon zalig en ik ben gewoog zo blijven lopen.Ik ben halverwege gepasseert op 1.37.07 en met een hartslag van 158. Ik had het gevoel dat het nog sneller ging maar ik ging het zo houden.Het is ook zo dat de hartslag blijft stijgen naar mate het einde komt.Ik heb het laten gaan tot hartslag 168 op km veertig en dat bleef goed gaan.Toen ik nog 500m moest kon ik zelf nog echt versnellen,het voelde gewoon zalig.De laatste 500m was zelf nog tegen 3.52Min/km.Ik kon het zelf nog niet geloven.tijdens het lopen ben ik dan nog 2 keer terug gedraait voor mijn sportdrank dat bij de bloggers stond.Het ergste vond ik dan nog dat ik de mario zo moest voorbijsteken.Ik vond het heel erg voor hem na al die trainingen.Ik zou zeggen mario(na regen komt zonneschijn).Je weet wel hoe ik terug heb moeten vechten.Ik ben dus geeindigt in 3u12min18sec volgens garmin.Dat wil zeggen dat ik de 2de helft sneller was dan de eerste.Na de marathon nog even uitblazen aan de c&a en dan douche op ons hotel waar we dan ook nog getafelt hebben samen met mario.Het was een geslaagt weekend voor mij en mijn vrouw en gezellig met de mario en peggy natuurlijk.

21:12 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Het leek mij inderdaad niet makkelijk om Mario voorbij te steken, maar Mario neemt het jou zeker niet kwalijk hoor! Je hebt dat schitterend gedaan!
Proficiat!

Gepost door: Wendy | 07-04-09

je hebt er ook zeer hard voor getraint . En zeker als je bekijkt vanwaar je komt . De volgende keer .....:-) ja ja , er komt nog een volgende keer , lopen we zeker een tijdje samen . de trainingen doen we zeker nog over . Dat gedeelte maakte deze marathon toch nog zeer speciaal . Of ik nu geblesseerd ben weet ik nog niet . stijf ben ik zeker !! :-) Nogmaals profficiat !! Jij verdient dit zeker na al je blessure leed . Het is je van harte gegunt .

Gepost door: coach mario | 07-04-09

Dikke proficiat ! En altijd lees ik hier tussen de lijnen door zo'n groot hart !

Gepost door: Kaat | 07-04-09

De commentaren zijn gesloten.