29-03-09

eindelijk nog eens bloggen

Ik ga het weer eens moeten samen vatten voor deze week.De verslagjes elke dag maken lukt me tegen woordig niet goed.Zou het komen door de vele trainingen?De maandag na de bloggerstraining heb ik toch ne rustdag genomen maar dinsdag ben ik naar de club geweest voor de versnellingen.Ik ben er weer een kwartier vroeger aan begonnen zo dat ik al een 5 km had voor de versnellingen.Ik heb de 1000 tjes tegen 4.45min gedaan en dat zou ongeveer mijn marathon tempo zijn.Na tien keer 1 km gedaan te hebben heb ik nog een 2 km los gelopen.dus die dag waren het er toch zeker 17 km.Woensdag is het toch weer training van mijn voetballers en dan loop ik onder hun training.Ik heb dan anderhalf uur dus heb ik er een 16km gedaan tegen een 4.50 min/km .donderdag heb ik kinderoppas moeten spelen voor mijn kinderen dus rustdag .Vrijdag heb ik nog eens onder de voetbal training kunnen lopen .Ik heb toen ook nog eens gebeld met de filip die ik al eventjes niet meer gezien heb maar hij had het te druk voor mij te lopen.De volgende keer misschien.Ik ben toen vertrokken tegen 4.45min/km en ik heb er een 20 km vangemaakt.Het tempo ligt mij goed en de afstand viel goed mee.Zaterdag avond Leek het mooie weer dus ik dacht van een 10 km losjes te lopen.In het begin liep ik tegen 5.15/km maar na een paar kilometers begon het echt donker te worden van de regenwolken.Op kilometer 6 begonnen de eerste druppels en voor ik vijfhonderd meter verder was zat ik net in ne koude douche. Ik ben toen toch gaan versnellen wat eigenlijk niet de bedoeling was maar ik was er niet op gekleed.Het was eigenlijk voor het warmer te krijgen en voor vlugger thuis te zijn.Toen liep ik toch zeker tegen 4.30 wat misschien niet goed is maar het ging toch.Ik was blij dat ik thuis was.Dit was voor mij toch iets teveel regen en hagel.

Deze morgent na een uur minder slaap om 5.30 opgestaan samen met mijn vrouw die moest werken.Na mij een beetje op te frissen en een banaantje ben ik dan met de mario vertrokken voor mijn laaatste duurloopje van een 19 km.We hadden gedacht van 20 maar het kwam uit op 19.We hebben ze ongeveer op 5.45min/km gelopen denk ik.Ik heb mijne garmien nog niet aangekoppeld dus het is een gok.

15:30 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Spannend hé Stefan, de laatste week! Geniet van het weekendje Rotterdam, en heel veel succes zondag hé, ik duim voor jullie!!!

Gepost door: Wendy | 30-03-09

Heel veel succes in R'dam M !! Kom je nog naar het trefpunt vooraf ? Daarna ga je me zien aan het einde van de Erasmusbrug, daarna 2 x rond station Slinge, daarna weer einde Erasmusbrug en dan in de buurt van de finish. Volgens mijn laatste telling doen er ruim 25 webloggers mee.... denk dat ik maar een extra geheugenkaart moet gaan kopen.

Gepost door: Bjorn Paree | 02-04-09

De commentaren zijn gesloten.