02-01-09

eerste loopje

training 1 jan
Oudejaar heb ik thuis rustig met ons gezinnetje door gedaan en natuurlijk met de nodige pakjes.Voor mijn vrouw werd het ne korte nacht want ze moest den 1ste om 6u opstaan voor te werken.Ze is toch tot 1u opgebleven omwille van koen wouters op tv.Het vuurwerk dit jaar was toch weer de moeite maar niet zo spectaculaer van wege de mistvorming.Den eerste om 9.30u opgestaan maar toch niet echt wakker.Nog een beetje opruimen van oudjaar en dan luieren tot zij thuis is.Na de middag mijn toerke nog eens gelopen tegen een 4.50/km.S'avonds moest zij terug werken dus zat ik weer met de kinderen thuis en vandaag ook.Ondertussen is het hier lichtjes aan het sneeuwen.Ik hoop dat het niet te veel word anders gaat het lopen moeilijk worden.

10:34 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Stefke, wij dachten blijkbaar allebei hetzelfde toen het begon te sneeuwen, hopelijk blijft het niet liggen! ;-). Morgen moet ik naar de piste en ik hoop dus dat die sneeuw tegen dan verdwenen is. Zondagmorgen ga ik een vetloopje doen van 12km, dus als ge zin hebt laat maar iets weten hé! Ik denk wel dat ik pas vertrek wanneer het een beetje licht is.
Grt

Gepost door: Wendy | 02-01-09

Alle uw vrouw blijft op voor koen . Ik versta da zalle , maar die van mij blijft op voor mij :-) Allee dat maakt ze me toch wijs .
Ik stond morgen bijna voor je deur , maar zal het nu alleen moeten doen .

Gepost door: coach mario | 03-01-09

De commentaren zijn gesloten.