21-12-08

ik ben er nog zelle

Na een drukke werk week en rust kwestie lopen ben ik er weer.Alles begon te verkrampen vorige week zaterdag en heb ik maar besloten om een week rust te pakken.Woensdag ging het toch niet wegens werkende vrouw.Donderdag was ik bek af van het werk.Ik heb heel de dag moeten glas plaatsen.De ramen van tegenwoordig zijn allemaal groot bij ons op het werk.Een schuufdeur met een ruit van 300 kg is niet abnormaal bij ons en dan wil de klant dat je ze met 1 vinger kunt open kunt doen.Vrijdag was het de laatste werkdag van het jaar en we hebben het geplande werk toch af gekregen tegen 4u30.Daarna Nog eventjes gebabbelt en nog ne nieuwjaar gekregen en dan naar huis .Met kerst verlof gaan we er gene drinken zoals de meeste in de bouw.Toen ik thuis kwam me vlug gaan wassen en de kinderen weg brengen want we hadden kaarten voor het concert van clouseau .Het was de derde jaar dat we het gezien hebben en het blijft even goed vind ik.We zijn voor de tweede keer in vip geweest en nu in subliem.vorig jaar was het in grandioos.Ik vond subliem goed genoeg voor wat je krijgt.Voor die gene die er meer van willen weten een korte samevatting.We kunnen vanaf 18u30 binnen en we kunnen de parking vlak er naast gebruiken.Voor het begint krijgen we hapjes en broodje en drank zoveel je wild.Je moet thuis niet eten voor je vertrekt.In de pauze en nadien heb je ook nog hapjes en je kan nog 2 uur na het concert blijven.Je hebt dus ook gaan last van de uittocht van de massa mensen.Je hebt dan ook de beste zit plaatsen.Het ergste is misschien voor de meeste het prijskaartje (150 euro P.P.).Voor mij is het de nieuwjaar van mijne baas.Ik heb dus ne mooie kado vind ik.Vorig jaar waren we dan nog in antwerpen gebleven maar dit jaar wilde de babysit niet zo lang blijven.Dus dit jaar recht naar huis en om 14u30 waren we thuis.Zaterdag Nog naar de voetbal en nog wat gaan shoppen en het was weer al avond.

Vandaag na de middag nog eens gaan lopen met het gedacht heel rustig te lopen.Ik was nog maar pas vertrokken en ik zag er nog een paar lopen.Ik dacht misschien een koppel die wat trager lopen dan ik ,dan kan ik me misschien wat beter inhouden.Ze liepen in het begin nog samen maar bleven niet samen.Ik ben bij de snelste blijven hangen en liep zo ongeveer tegen 5.30/km.Het was een vrouw uit lommel die hier in de bossen komt lopen en ze liep al dertig jaar zegde ze.Ze liep de halve marathon tegen 5min/km zegde ze maar we liepen wel tegen 5.30 en ze kon nog goed babbelen.Ik denk dat ze nog vele beter kan.Na vier km ben ik alleen verder gelopen want ze was rond met haar rondtje.Ik heb er juist geen twaalf gedaan tegen 5.20 .

training 21 dec

19:09 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dat is nu inderdaad in de mode hé, grote ramen veel licht! Ik vind da persoonlijk ook wel leuk:-). En nu 2 weekskes rusten zi, allé als ge met 3 kinders in huis veel kunt rusten ;-).
Grt

Gepost door: Wendy | 21-12-08

Ik ben blij dat ge terug aan het lopen bent ! En van dat lopen in de bossen met goed gezeldschap , was ik al vanop de hoogte voor ik je blog las ! Straf he ! Het was een dame van 47 met de naam anja . Ze is verpleegster in Mol !!
Nieuwe gave van mij !!

Gepost door: coach mario | 23-12-08

De commentaren zijn gesloten.