07-12-08

jongging wezel


Deze week dinsdag zoals gewoonlijk naar de vabco geweest voor mijn wekelijkse intervals.Het waren reeksen van vierhonderd tegen 24 sec/100 en dat tien keer.De mario was er ook maar deed het een groepje sneller.Na de training kon ik spijtig niet blijven.Ik had nog eens een afspraak bij de kine.Het loopt tegenwoordig wel redelijk goed maar nog niet pijnloos achteraf.Woensdag en donderdag verplichte rustdag wegens babysit.Wel niet van baby's maar van kleine deugenieten.Vrijdag heb ik nog een 11km gedaan tegen een 5.05/km.Het mocht niet te snel gaan maar het was toch ook weer niet traag vond ik.Ik moest me nog sparen voor de wedstrijd van zaterdag.Ik had weer wat vrijetijd wand de voetbal was afgelast.Ik vond het raar want het is nog goei weer geweest.

De wedstrijd van zaterdag was ne wedstrijd waar ik nog eens tegen mijn makkers kon lopen (mario en filip).De mario was tevreden dat hij onder de 4min/km kon lopen en de filip dacht van 3.50.Dus het ging ne mooie strijd worden.De start was goed en we gingen samen van start.De eerste 2km gingen we samen maar daarna bleef de mario een paar meter achter en de filip liep van mij weg.De afstanden was niet veel met voorligger en de mario dus bleef het spannend.De afstand met filip werd stilletjes kleinder en voor het bos had ik hem nog.In het bos is peter convens ons nog voor bij gestoken maar het was toch te snel voor aan te pikken.Ik ben nog 1 km samen gebleven met de filip en ben dan de laatste km voor hem in het bos paadje gegaan.Ik dacht nog eens eventjes te versnellen en heb hem zo kunnen lossen.De afstand met peter werd ook iets kleinder maar het was toch te ver.Ik had zeker gedacht dat de mario mij in het bos zo inhalen maar het is niet gebeurd.Het verschil met de mario en filip was niet veel maar ik was ze voor.Ze hebben toch allebij toch goed gelopen.Voor de marathon ga ik toch nog veel mogen trainen want ik denk dat de mario beter in afstand is dan ik.wedstrijd weze
Ik had ook nog snelle wendy verwacht maar ze was er spijtig niet.Zij is volgens mij ook zo snel.

10:20 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

de snelheid per km is bijna hetzelfde . enkel km 3 niet . Knap gelopen en in de marathon zullen we mekaar niet bestrijden maar steunen . dan zullen we beiden een supper tijd lopen . Samen over de meet lopen zou echt schitterend zijn !
Om toch nog even de spanning erin te houden . De volgende keer ben ik je voor !!:-)

Gepost door: coach mario | 07-12-08

Amaai,zeg twee rivalen daar kom ik niet tussen hoor. Enne Stefke, deze tijden liggen toch nog even buiten mijn bereik hoor, dus van mij hoef je niks te vrezen ;-). Prachtig gelopen!

Gepost door: Wendy | 07-12-08

Strijdmakkers! Ik heb zowel hier als bij Mario het verslag gelezen, jullie kunnen trots zijn op de prestatie. Zulke tijden en snelheden zijn met dat circuslichaam van mij niet haalbaar. Maar ik kan er wel van genieten als jullie dit doen. Nog veel succes gewenst bij jullie trainingen.

Gepost door: Fred | 07-12-08

De commentaren zijn gesloten.