30-11-08

miezerig weertje

luchtfoto loopparcoer
deze voormiddag was het voetbal voor de grootste en met een temperatuur rond de 0 graden en met regen is het niet het iedeale weertje.Het was normaal een haalbare wedstrijd maar het is ook een ploeg met spelers van een klasse hoger en lager.Ik bedoel.Wij zijn miniemen van het jaar 97 en we moeten opvullen met spelers van 96 en 98.Spijtig mag onze trainer niet kiezen wie hij mee mag nemen.Er zijn al een paar problemen geweest in verband met de opvulling.Vandaag had hij weer een paar slechte mee gekregen en de motivasie in de ploeg is momenteel niet goed vind ik.Dus vandaag met 8/0 verloren.Na de middag iedereen rustig thuis dus kon ik gaan lopen in het miezerige weer.De motivasie voor intervallekes lukt mij alleen niet goed dus heb ik vandaag weer een 12 km tegen ongeveer 4.50/km.Straks probeer ik nog eens het schema op den blog te zetten.Het is me eindelijk gelukt.Weer wat slimmer geworden.training schema30

17:51 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Het schema is gelukt!! Pittig tempoke, niet??
Groetjes

Gepost door: Wendy | 30-11-08

Steffan , jij bent delege van die voetballerkes . Naar mijn mening zou jij diegene moeten zijn die de spelers langs een andere weg benadert dan een trainer . Een trainer van een groep moet streng zijn en keuzes maken wie wel of niet mag spelen . Maar jij zou diegene moeten zijn die de motivatie omhoog drijft . De groeps geest aanwakkerd. Ze possitief benaderen .Het zijn allen spelerkes van 12 - 13 jaar , die enkel komen om zich te amuseren . Altijd zal er één de beste zijn , maar nooit iemand de slechtste . Ze spelen als groep , winnen als groep , en verliezen als groep . Nooit is dit de verdienste van de goalen maker of de schuld van de kieper !

Jij schrijft op je blog , " Vandaag had hij weer een paar slechte mee gekregen " ...

Wij lopen nu bij vabco in groep 3 van de 10 groepen die er zijn . Dus bij de betere helft ! Stel je nu voor dat de groepen van 4 tot 10 niet meer komen . Dan zijn wij de minst goede lopers , of de slechtste van vabco . Ik zou dat niet zo plezant vinden als die gedachte bij de leden rond ging . jij wel ?
Allee , tot straks in wezel.

Gepost door: coach mario | 06-12-08

Hey Stefke, zoals je wel al gezien zult hebben was ik er niet in Wezel, en blijkbaar maar goed ook, de gezondheid is niet 100%. Ik hoop dat het goed gegaan is. We moeten zeker eens afspreken om een duurloopke te doen, maar de eerst volgende weken staan er maar duurloopkes van 10 a 12km op'tschema. Loop jij mee de leiemarathon? Als er een langere duurloop opt schema staat dan laat ik iets weten!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 06-12-08

De commentaren zijn gesloten.