23-10-08

finse piste

Dinsdag ben ik nog eens naar de club geweest.Het was maar een korte snelle training.2 keer, 10 keer honderd meter tegen 24 sec.Het is niet veel maar zoiest gaat thuis niet goed vind ik.Als je het zo bekijkt dan is het het dubbel van kim gevaert.traag he maar toch was het snel.Ze hadden ook gezegt voor de training begon dat er een finse piste ligt in het zilvermeer.Ik ben vandaag eens gaan kijken en testen.Voor mij is het maar 2.5km van mijn huis.Dat is wel goed voor korte versnellingen.2.5km inlopen en 2.5km uitlopen is juist genoeg.De piste is 500 meter lang met elke 100m een streep op de piste.Het is geen snelle piste vind ik maar het loopt wel heel zacht.een beetje bergop en af en scherpe bochten.Ik heb er vandaag een 6km op gelopen waarvan 2 keer 1 km alles geven.Mijne snelste tijd was 3.57min.Maar de tijd was wel op 1km van garmin.Volgens garmin is de ronde iets korter dan garmin en op marathons zijn ze langer(raar he).Zo heb ik vandaag toch weer een 11km gedaan.Morgen weet ik het nog niet want ik zit weer met de kinderen en de voedbal. 

21:49 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een finse piste aant Zilvermeer? Wanneer is dat gebeurt? Ben wel eens benieuwd, misschien passeer ik daar deze namiddag ook wel eens.

Gepost door: Wendy | 24-10-08

De finse piste op het zilvermeer is naar mijn mening weer wat zand in de ogen van de loper strooien . De sportdiens krijgt elk jaar een bepaald bedrag dat ez mogen spenderen aan infrastuctuur . Meestal gaat dit voor de zoveelste keeer naar voetbal . onderhoud van tribune's enzo . Maar na jaren zagen om een finse piste , hebben ze op een hectaren groot terein , 500 m finse piste aangelegt . Mooi , maar stel dat daar een groep van 200 mensen gaat trainen , zoals de star2runners of het marathonteam . dan zal het een opstropping van jewelste zijn ! En alleen zo toerkes draaien ......geef mij maar de zachte bosgrond dan , kilometers lang aan één stuk !!
Ga jij toch ook naar rotterdam of ga je dezelfde datum met de club naar Bonn ? Ik zou de marathon heel graag met je samen lopen en ernaar toe trainen . S'morgens lopen kan niet iedereen in het weekeinde . Ikke wel en jij ook . Dus .....komt dit prima inorde . Ik zal blij zijn met dezelfde tijd als mijn pr . En dan loop jij een pr.
Wat denk je ?

Gepost door: coach mario | 24-10-08

De commentaren zijn gesloten.