20-09-08

donderdag 10 km

10:22 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

oei dit is een moeilijk onderwerp.
Een gulden middenweg vinden is niet mogelijk???
In een goede relatie moet er toch plaats zijn voor overleg en samen zoeken naar een oplossing die voor iedereen haalbaar is.
Ik duim enorm voor jullie mee dat jullie dit samen kunnen oplossen.

Aan je vrouwke: er zijn sporten waarbij je je man veeeeeeeeeeel meer uurtjes kwijt bent en dan niet alleen om te sporten maar ook alles wat er zo gezegd bij hoort. Bij lopen heb je dit veeeeeeel minder.
Hopelijk was dit even een positieve bijdrage?

Tot morgen.

Gepost door: Tinne | 20-09-08

dag steffan
Kinderen alleen laten is iets wat je samen moet bespreken , van kan dit of niet . Dit heet op de éérste plaats niks met lopen te maken . Dat kan voor verschillende dingen gebeuren of niet ! Bij ons zou het niet pakken . De oudste is 13 jaar die blijft regelmatig ééns een uurtje alleen , maar niet samen met ons femke die nog maar 7 jaar is . Een 13 jarige kan niet de verantwoordelijkheid dragen over iemand van 7 . Diot is ook niet helemaal de piste die ik volg hoor . Bij mij zou dit wel kunne voor en uurtje en eventueel er een paar keer passeren zoals gij . Maar mijn vrouw , ons peggy dus wil dit zo !! Dus moet ik hierop toegeven !

Maar in ieder gezin moet je mekaar de vrijheid geven om toch elke dag een uurtje te sporten of iets voor jezelf te hebben . Dat kan van alles zijn ! Je vrouw-ke zou je moeten bewonderen dat ze een man heeft die zich op een gezonde manier bezig houd . Het zou ook anders kunnen zijn , door na elke werkdag met de collega's een pint te gaan drinken , met de gevolgen dat je na een tijd verslaafd bent . Of elke wek naar de voetbal gaan als supporter en dan ben je halve dagen weg . Dat zijn ook mannen van deze tijd !
Ik zou jullie aanraden om eens een schema op te stellen per dag , dus een soort agenda , en daar duidelijk op invullen waar er gesport kan worden en waar er tijd is voor samen iets te doen of waneer je vrouwke haar uurtje voor zich heeft ! Ook kinderen moeten dat respecteren . In een druk gezin waar er door bijde partners gewerkt wordt , kan het niet dat de kinderen alle vrije tijd van je opeisen zodat er voor jezelf niks meer overblijft . De uitspraak wij doen alles voor de kinderen , is prima hoor ! Maar als er na verloop va tijd je huwelijk mee kappot gaat , denk ik dat je gefaald hebt . Enzo gefaald dat je kinderen nu echt gaan lijden !
Een gezin is een machine die door iedereen moet bestuurt worden en waar iedereen evenveel mag uithalen !
De ouders zijn de bestuurders , maar proffiteren er niet meer van dan de anderen gezinsleden . Wat niet wil zeggen , ik heb geen hobby , dus jij moet er ook maar geen hebben ! Zo werkt het niet !!
Jullie zijn beide toffe mensen , gun mekaar toch zijn hobby !!
tot seffens !!

Gepost door: coach mario | 21-09-08

Oeps! Sorry Stefke, ik wist van niets, daarom waren je kindjes er dus niet bij deze middag. Goh, het is heel moeilijk om ons daarmee te moeien hé, ik kan alleen maar zeggen dat ik dus een loopster ben en mijn man is voetballer, als je de uurtjes opteld dan is mijn man veel meer uurtjes van huis weg dan ik, en hij is dan nog altijd weg wanneer het hier het drukst is. Maar ja, toen hij terug wou gaan voetballen hebben we het samen overlegt, en ik vind het helemaal niet erg zolang hij er maar plezier aan beleeft. Hopelijk komt er vlug een oplossing want zo is het natuurlijk ook niet fijn hé. Ik vond het wel een hele leuke namiddag, twas genieten.

Gepost door: Wendy | 21-09-08

De commentaren zijn gesloten.