31-08-08

training alla mario

Deze dag weer vroeg uit de veren voor de wekelijkse training met de mario.Gisteren avond eerst nog gebeld voor het juiste uur en zo afgesproken voor om 6.30 te vertrekken.Hij wilde in de plaats van lange duurloop een 3 keer 3 km tegen marathon thempo doen.Voor mij is dat voor lopig allemaal gelijk want als ik dit jaar nog ne marathon doe dan is het onder mijn tempo.Ik wil gewoon terug de kilometers kunnen(42,195).Of zit ik er een paar meters naast.De training zijn we begonnen met 4 km los.Er was eerst gezegt 3 maar met al dat ge blabla waren we zo 4 km ver.De opgestelde tijd was 4.30/km.De eerste reeks waren we op 14.10 gestopt.Ik dacht eerst dat ging goed maar we liepen iets te traag.Voor zo te starten is dat wel zalig maar er zaten ook 2 bruggen in.De 2de reeks was 13.40 en de 3de was 12.45.Dus je kan zeggen dat we progressief gelopen hebben, zo waren vroegen mijn zwemtrainingen ook.Daarna nog 2 km loslopen en we hebben weer ongeveer 16 km gelopen.

Ik vind het tegenwoordig zalig zo op ne zondag lekker lopen langs de vissers met de zon die op komt en dan een lekker ontbijt.Ik had eerst gedacht dat het moeilijk ging zijn vandaag na het feestje van gisteren voor mijn vrouw met kaas en wijn.Ik heb er geen hooftpijn van overgehouden.Het was goeie wijn.Deze namiddag nog naar ne baby borrel van mijne collega.voor de rest  nog ne zalige zondag voor iedereen.

10:22 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Rustige, actieve zondag! Ja daardat je zo vroeg bent gaan lopen, is er nog de hele zondag om lekker te rusten. Wel chique dat je dat kan, mijn bedje ligt nog zo lekker om 6.30u hé.

Gepost door: Wendy | 31-08-08

Ik ga je eens iets verklappen Ik ben doodgelukkig dat Mario zover af woont , ging altijd bang zijn hem tegen te komen ...denk dat ik iedere keer halfdood thuis ging komen ;-)
De "Gestapo" (grapje hoor Mario) knap getraind !!

Gepost door: Katrien | 31-08-08

EEn mooie training voor de Zondag en lekker vroeg weg zeg!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 31-08-08

De commentaren zijn gesloten.