21-07-08

kort duurloopje

vandaag nog eens vroeg uit de veren voor een training met den mario.ongeveer 14 km,juist weet ik het niet want ik heb nog gene garmien en ik heb de juiste snelheid en afstand niet gevraagt aan den coach.het was rustig lopen en we hebben wat bij gepraat over de vakantie en het leven.mijn hartslag is niet boven de 135 geweest,gemiddelt 129.hij heeft mij ook het nieuwe truitje van de webblog meegebracht.het is mooi en zeker uniek met je eigen blognaam er op,dank u mario.gisteren nademiddag was ik klaar voor te vertrekken voor 15 km toen ik telefoon kreeg van de mario voor vandaag te lopen, toen dacht ik wat nu,we hebben mekaar niet veel gezien op trainingen dus dacht ik O K.ben daarna toch nog vertrokken voor de 15 km.ik was bij mijn schoonouders in retie met het gezin en ben zo naar huis gelopen.ik woon in mol-rauw.de afstand inkorten onderwegen dat ging niet want dat is de kortste weg.op 1u.12min was ik thuis,mijn hartslag was wel hoger dan vandaag ongeveer 143 gemiddelt.misschien te snel maar het ging zo goed.na de training plons ik altijd even in het zwembad,dat is volgens mij goed voor de spieren denk ik.het water is wel maar 20 graden.dat in de plaats van ijs te leggen.en nu ga ik rusten en een beetje feesten op mijn verjaardag.weer een jaar korter bij de 40.nu 38 jaar

10:14 Gepost door stefkerun1 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

AAAHA !! Nu weet ik wie DE Stefaan is !! jij was de "Bunny" van Mario in Antwerpen nietwaar ?? Ewel mercie ...ok een blogverslaafde geworden ,Mario heeft dat goed voor mekaar gekregen , wel leuk voor jullie dat ge samen kunt "Tetter trainingen" houden ! ps ga je blog bij de "Snelle jongens" voegen :-)

Gepost door: Katrien | 21-07-08

Streekgenoot! Hoi! Blijkbaar zijn wij streekgenoten, ik woon in mol gompel en train natuurlijk met de schema's van Mario! Jij hebt ook drie kindjes zie ik, druk hé nu in de vakantie?
Groetjes

Gepost door: Wendy | 21-07-08

De commentaren zijn gesloten.